Margott Robbie

A „Once Upon a Time in Hollywood” olasz premierjén Margot Robbie egy női Richard Mille 07-01 karórát viselt rose gold színben. Ez a darab a kollekció legkisebb típusa, az óra számlapja gyémántokkal díszített. Az óra irányára 190.500 dollár. 

Brad Pitt

Az 56 éves Oscar díjas színész rozsdamentes acélból készült 42 mm-es Breitling Premier B01 Cronograph-ot viselt, amikor átvette az Oscar díjat a Once Upon a Time in Hollwood filmben alakított szerepéért. A színészt 1991-ben fedezték fel, azóta a világ egyik legkeresettebb embere a filmvásznon. Breitling órája kb 8.800 dollárba kerül. 

Kylie Jenner 

A szupermodel és egyben a legfiatalabb self made milliárdos Kylie-t egy nagyon ritka Patek Philippe órával kapták lencsevégre. A rose gold színű Patek Philippe Twenty4 3238 gyémántokkal díszített. Ára hozzávetőlegesen 400.000 dollár.

Queen Elizabeth

Az Egyesült Királyság királynője egy arany Patek Philippe Calatrava órát viselt egyik beszédje alkalmával. Az óra ára 8.700 dollár, de biztosak lehetünk benne, hogy a Királynő kollekciója még számos, ennél jóval drágább darabot tartalmaz. 

CR7

A Portugál legenda Christiano Ronaldo részt vett az MTV EMAs 2019-es rendezvényén feleségével Georginával. Christiano soha nem okoz csalódást, amikor órákról van szó. Ezennel egy egyedi Franck Muller Round Tourbillon Invisible Set-el lepte meg rajongóit. Ez a karóra gyémántokkal és rubinnal van díszítve. Ára: 1.500.000 dollár. 

Mark Wahlberg

Ő egy igazi óragyűjtő, mindig tud újat mutatni, ha órákról van szó, ezennel egy 1.200.000 dollár értékű Patek Philippe Nautilussal lepett meg minket. 

Saltbae

A világhírű török hentes és étteremtulajdonos Nusret Gökce védjegyévé vált az arany Patek Philippe Nautilus Jumbo. Egy ilyen óra értéke 120.000 dollár.

Messi

Barcelona első számú játékosa egy Jacob and Co. Epic SF24 Tourbillon-t visel 18k-os rose gold arany bevonattal. Az SF rövidítés „Split Flap”, azaz osztott szárnyú, mivel a számlapon sok információ megtalálható. Limitált darab, hiszen csak 101 db készült belőle. Egy ilyen időmérő értéke 190.000 dollár. Messi egyébként rendelkezik saját Jacob and Co. limitált szériás óratípussal is – X Chrono Messi Colletion névvel.