3d-s konyhai nyomtató

Nyilván hallottunk már a 3D-s nyomtatás technológiájáról és valószínűleg már be is fektettünk valamelyik feltörekvő start-upba, de mi használtuk bármire is eddig, ezt a forradalmian új, talán túl sok mindenre is alkalmas áttörő fejlesztést? A válaszunk természetesen nem. Hiszen sem kézműves-szakkört nem szervezünk és a gépeink javítását sem mi végezzük, sőt még a meghibásodás híre sem jut el hozzánk. De a hasunkat nyilván mindannyian szeretjük. Könnyítsük meg a szakácsnőnk dolgát a Foodini névre keresztült 3D-s konyhai nyomtatóval, amely nem csak egyszerűbbé, de sokkal látványosabbá is teszi konyhaművészetünket.

3D-s nyomtató

 

Mire is jó akkor tulajdonképpen ez a hiperszuper, innovatív újdonság? Amit a gyártó leginkább kiemel, az organikus hozzávalók és a friss, egészséges élelmiszerek jelentősége, amelyek hozzáadásával egyszerűen készíthetünk magunknak vacsorát, az adalékanyagok százaival dúsított takeaway food-ok helyett. Amire mi tudjuk elképzelni a használatát, az leginkább különleges alakú snack-ek, aprósütemények nagyobb volumenű gyártása mondjuk egy szülinapi zsúrra, pizsamapartyra, vagy a bálterembem legközelebb megrendezésre kerülő nagyszabású mulatságra.

3D-s nyomtatóÖsszességében lehet, hogy egy picit többet vártunk volna a közel 400 000 Ft-ba kerülő újdonságtól, mivel főzni még nem tud helyettünk, sőt bevásárolni sem, de tény, hogy sokkal látványosabbá és élvezetesebbé teszi a főzés monoton folyamatát. Amit tud, hogy elvégzi helyettünk a pepecs munkákat és lehetővé teszi, olyan, eddig nagyon nehézkesnek tűnő élelmiszerek házi gyártását, mint a tészta vagy a kenyér. Így a karácsony közeledtével lehet, hogy érdemes szert tennünk egy darabra, hogy felvághassunk az Instagramon a művészi formájú mézeskalácsainkkal.

3D-s nyomtató

 

Szeretnél még többet megtudni a Foodini működéséről? Kattints ide>>

 

 

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.3/10