Marc Cain

A világ 58 országában elérhető német Marc Cain márka a budapesti Mom Park bevásárlóközpontban mutatkozik be! A kozmopolita, trendi, modern nőnek készülő márka egyrészt egy kifinomultan elegáns, másrészt egy sportosan sikkes vonallal várja közönségét. Tavaszi kínálatukban a pasztell színekben játszó selyem és a merész trópusi nyomott mintás darabok a leghangsúlyosabbak, amelyek egyaránt jól mutatnak a fiatalok vagány gardróbjában, de az irodában is, pár egyszerű alapdarabbal viselve. A fekete és piros korall mintákat pedig csak szájtátva bámuljuk!

Marc Cain1                MarcCain2

 

Kazar Allee

Az Allee bevásárlóközpont földszintjén keressétek a lengyel Kazar márka első hazai üzletét. A trendi, színes tűsarkú cipőket , dögös szandálokat és különleges kézitáskákat gyártó márka Magyarországon eddig kevésbé volt ismert, de a tavaszi kollekciót nézegetve ez nem sokáig marad így! Rózsaszín, nyomott minták, élénk pasztell színek, kígyóminta és hosszú bőrpántok. Itt biztosan megtalálod a stílusodhoz illő darabot!

Kazar1  Kazar2

 

Kazar3

Coccinelle

A szofisztikált stílusú, extrémül élénk, tónusos színeket kedvelő olasz márka, a Cocinelle az irodaházak legújabb kedvence! Kézi táskákat, mini táskákat, party táskákat és egyéb kiegészítőket találunk a divatház kínálatában, amelyek a jellegzetes olasz stílusnak és a hamisíthatatlan luxus minőségnek a jellegzetességeit viselik magukon. A darabjaik annyira színesek, feltűnőek, mégis sikkesen elegánsak, hogy legjobban egyszínű ruhákkal tudnak érvényesülni, de a hozzájuk hasonló színvilágú ruhadarabokat is remekül kiegészítik. Ha egy Cocinelle darabot választasz a szetted garantáltan emlékezetes marad mindenkiben, akivel aznap találkozol!

Coccinelli bag

Max&Co

A budapesti Mom Park bevásárlóközpontban márciusban nyitotta meg első üzletét a Max&Co, olasz kortárs divatmárka. A modern, laza nagyvárosi nők márkájaként definiált divatház letisztult szabásvonalairól, jól kombinálható ruhadarabjairól és élénk, telt színeiről híresült el. A tavaszi kollekció is bővelkedik a szebbnél szebb virágmintákban és élénk színekben, de érdemes a kiegészítő fronton is körbe nézni, mert olyan gyöngyszemekre bukkanhatunk, mint az alábbi fehér köves nyakék.

MaxandCo1           MaxandCo2

Cos

Megérkezett a Cos ( magyarul “kosz”), első hazai üzlete az Andrássy útra, a volt D&G üzlet helyére! A H&M tulajdonában álló ( de attól jóval magasabb árfekvésű) márka letisztult szabásvonalaival, élénk színeivel és lezseren elegáns darabjaival vált világhírűvé. A tavaszi kollekció alapszíne egyértelműen a fehér, amely rendkívül finom pasztellárnyalatokkal egészül ki. A másik nagy kedvenc egyrészt az átlapolós megoldás, másrészt a csomóra kötött textil öv, amely kifejezetten sikkessé varázsolja az egyszerű vonalvezetésű ruhadarabokat.

Cos1    Cos2

 

ISMERD MEG A SAJÁT ÍZLÉSED SZERINT KOMBINÁLHATÓ O-BAG TÁSKÁKAT IS>> 

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9/10