BG Epic Training

A Bear Grylls Big Epic edzésprogram első csoportos edzése 2014-ben debütált. A rohanós hétköznapokba is könnyedén beleilleszthető program látványos, gyors, dinamikus fejlődést ígér, kortól, nemtől és edzettségi szinttől függetlenül. A 30 perces edzéseket jelentő funkcionális program minden típusa igénybe veszi az egyensúlyérzékünket, koordinációs képességünket, izmainkat, aerob kapacitásunkat és fejleszti hajlékonyságunkat.

Az ismert fitnesszguru, Natalie Summers közreműködésével kialakított edzésprogramoknak több típusa várja a “túlélő növendékeket”:

BG Kettlebells: a fogyni vágyó jelentkezők számára kialakított dinamikus program nem csak súlyvesztést, de feszesebb testet és tónusosabb izmokat is ígér.

BG Bodyweight Training: az edzettségi szintet növelő program inkább a haladóknak ajánlott, akik általános állóképességüket kívánják fejleszteni.

BG Primal Power Strech: a jóga által inspirált program többségében nyújtó gyakorlatokat tartalmaz így a test hajlékonyságát hivatott fejleszteni.

Akinek esetleg már a csemetéje is a Túlélés törvényein nevelkedett volna, szintén van lehetősége rá, hogy egy speciális, gyerekeknek kialakított programra járassa őt, a hagyományos mozgásformák helyett ( Kids Program). Azért ez sokkal vagányabbnak hangzik mint a foci vagy az úszás, nem de?

Bear Grylls

 

 

” Az edzés fontos momentuma mind az életemnek, mind a munkámnak. Az erőnlétet, ruganyosságot, állóképességet fejlesztő csoportos edzésprogramok az én életemet is megváltoztatták és kívánom, hogy mindenki más életébe is pozitív változásokat hozzanak, hogy ezáltal az élet minden területén sikeresebbek és hatékonyabbak lehessetek!”

 

 

 

A csupán 10 dollárba kerülő edzések jelenleg az Egyesült Királyságban érhetőek el, de tervezik Sydney-ben és New York-ban is új termek kialakítását. Esetleg mi máris úgy érezzük, hogy lelkesen szerveznénk saját csoportot is? A BG Company Franchise lehetőségeket is kínál, így már csak rajtunk áll, hogy mi akarjuk-e elsőként kis hazánkban elindítani a Big Epic training-et! Mi úgy látjuk kicsit késve érkezett a túlélő program, mivel az igazi nagy dobás az lett volna, ha a gombamód szaporodó funkcionális kettlebell és TRX edzések előtt tudott volna betörni a piacra. De azért Bear Grylls most is nagy név, így talán le lehet húzni még egy újabb bőrt a katonai fitnesszről.

Akik viszont inkább a magányos edzésekben hisznek, ajánljuk figyelmükbe a legújabb Bear Grylls olvasmányt, Train for it! cím alatt!

Bear Grylls2

 

 PRÓBÁLD KI AZ EDZÉS MELLÉ A VIKING-DIÉTÁT!>>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
7/10
Overall score: 8.3/10