Napjaink változó, instabil világában nem tűnik egyszerű feladatnak a vagyonunkat biztonságos helyen tartani. Egyrészt megtehetjük, hogy egyszerűen a fiók mélyére rejtjük a bankókat, de a betörések száma köztudottan egyre növekszik. Mások a művészet irányába kacsingatnak, és képeket, szobrokat vásárolnak, mintegy időtálló befektetésként. De mi van, ha egy jól sikerült selfie a háttérben megbújó Dali festménnyel véletlenül szemfüles rablók szeme elé kerül?

A fentiektől biztonságosabb lehetőségnek tűnik a bankok megtakarítási lehetőségei között szemezgetni. Az egyik legnépszerűbb megtakarítási forma a bankbetétben történő lekötés, legyen szó akár rövidtávról- akár hosszútávról. De bármikor közbe jöhet egy váratlan kiadás vagy beruházás, amikor a lekötési idő miatt nem tudunk a pénzünkhöz nyúlni. Emellett a bankok többsége értékmegőrzési szolgáltatásokkal is várja az ügyfeleket. Gondolunk itt a különböző méretű széfek bérlésére, meghatározott havidíjért cserébe.

Viszont kevesen tudják, hogy ezek a széfek csak nagyon kis számú bankfiókban elérhetőek és kizárólag a szűkös nyitvatartási idő alatt hozzáférhetőek. Arról nem is szólva, hogy sok esetben nincs szabad széf, kizárólag számlatulajdonosak vehetik igénybe a szolgáltatást, vagy a pénzmosás elkerülése miatt készpénz nem helyezhető el megőrzésre. A kérdés tehát, hogy mit tegyünk, ha bármikor hozzáférhető módon szeretnénk vagyontárgyainkat, vagy kézpénzünket megőrzésre adni! A megoldást a Trezory 0-24 órában elérhető szolgáltatásai jelenthetik!

Kiemelkedő biztonsági rendszer őrzi vagyontárgyait

A 100%-ig magyar tulajdonban lévő Tezory színvonalas szolgáltatásai egész Európában elismertnek minősülnek. A Finnországból származó széfekhez a cég saját fejlesztésű, egyedi elektronikai rendszere kapcsolódik, amely a helység kialakításával egyetemben, kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkező, bankbiztonsági szakemberek által lett tesztelve és minősítve. Az objektum egész területét biztonsági kamerák figyelik (kivéve az értékek rendezésére szolgáló fülkéket), amelyeknek felvételei tárolásnak kerülnek. A széfek biztonságáról a kettős védelmi rendszer gondoskodik, amely azt jelenti, hogy csak a tulajdonos rendelkezésére bocsátott PIN-kódos mágneskártya és kulcs segítségével lehet hozzáférni a doboz tartalmához. Amikor valaki rossz kódot üt be, vagy néma riasztás történik, az ajtók bezárnak, és azokat csak a biztonsági szolgálat őrei tudják kinyitni, kívülről. Ha pedig ez nem lenne elég, a 0-24 órás fegyveres felügyelet mellett nem lesz könnyű dolga annak, aki szemet vetett a széfünk tartalmára!

Itt nem a személyazonosság, csak Ön számít!

Emellett a cég nagy hangsúlyt fektet az anonimitásra! Sok más szolgáltatóval ellentétben az ügyfelek személyes adatait nem ellenőrzik, nem kérnek személyigazolványt a bérleti szerződés megkötésénél, a széfek tartalmához pedig a tulajdonos megbízottja is gond nélkül hozzáférhet, ha ő rendelkezésére bocsájtja a nyitáshoz szükséges kártyát és kulcsot. Szintén nagy előny, hogy nincsen más jellegű banki szolgáltatás és így sorban állás sem, legyen szó a nap bármely időszakáról. A Trezory továbbá hétvégén is 0-24 órában rendelkezésre áll, a szolgáltatások pedig a személyzet jelenléte nélkül is igénybe vehetőek!

Prémium szolgáltatások, már meglévő ügyfeleknek

A Trezory a meglévő ügyfelei számára további szolgáltatásokat is nyújt. Az egyik ilyen lehetőség a fontos tárgyalások lebonyolítására szolgáló tárgyalóterem, ahol a biztonság és az anonimitás szintén garantált! A másik szolgáltatás pedig a páncélszekrény bérlés, ahol a nagyobb értékű vagyoni elemek, vagy nagyobb méretű tárgyak megőrzésére biztosítanak lehetőséget. Így tehát azok is bátran felkereshetik a Trezory központját, akik muzeális értékű festményeiket szeretnék nagyobb biztonságban tudni.

Eddig az Ön álmai is nyugtalanok voltak?
Ne várjon tovább! Helyezze biztonságba még ma értékeit!

Trezory
1065 Budapest, Révay utca 4.
www.trezory.hu

 

VÁSÁROLJ ARANYÉRMÉT BIZTONSÁGOS BEFEKTETÉSKÉNT>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9.3/10