Adriana Lima

 

A márka jelenlegi angyalai közül a legnépszerűbbek, köztük Adriana Lima, Candice Swanepoel, Erin Heatherton és Lily Aldridge közreműködésével edzhetünk az otthoni edzőtermünkben a Train like an Angel videók segítségével. Nem túl nehéz és közepesen megterhelő gyakorlatsorok közül válogathatunk, attól függően, hogy az inkább nyújtó jellegű vagy az inkább dinamikusabb mozgásformákat kedveljük.

Az angyalok személyi edzője a legtöbb esetben Justin Gelband, hírhedt new york-i személyiedző, a Modelfit akadémia ötletgazdája és vezetője. Justin természetesen fontosnak tartja az edzéseket ( ki gondolta volna), de alapvetően az egészséges étkezésre esküszik. A leendő angyaloknak azt tanácsolja, hogy kerüljék az alkoholt, a cukrot és a sót illetve a szénhidrátot, viszont gyümölcsöt és zöldséget bátran fogyaszthatunk elsősorban a bennük található természetes vitaminok miatt.

J.G. szerint majdnem mindennap izzasztanunk is kell magunkat a kifogástalan külső érdekében, de csak napi 30 perc, változatos intenzitású, de nem maximális terhelés mellett végzett edzésprogramok keretein belül. A teljes erőből végzett mozgások csak azoknak ajánlottak, akik elsősorban izmokat akarnak építeni, nem pedig csak feszesebb testet varázsolni maguknak.

„ … azt is fontosnak tartom, hogy váltogassuk az edzésprogramokat… például jóga a stresszmentes hétköznapok érdekében, kickbox fogyasztó cardio edzés, és erősítő pilates keveréke ideális kombinációnak tűnik.”

 

Train like an angel

 

Az angyalok közül a már tekintetében is vadnak és huncutnak tűnő Adriana Lima egyik kedvence a boxal kevert cardio edzésprogram, amelyre nagy szüksége is volt, gyermeke születése után, ha továbbra is az angyalok áloméletét akarta élni. Igaz Adriana edzője a kissé kevéssé szimpatikus Michael Olajide Jr., bár ő talán félelmetes külseje miatt még motiválóbb az edzésben. Az alábbi videóban ízelítőt nyújt az általa kitalált „aerobox” edzésprogramból, amely a fitnessgépek elkerülésével és minimális segédeszközzel ígér látványos formálódást. Próbáljuk ki otthon Adriana-val, és ha beleszerettünk volna az agresszív mozdulatokba irány az AeroSpace new york-i stúdiója, hogy közel 20 000 Ft-s alkalmankénti áron személyesen Michael-lel edzhessünk.

adriana-lima                                                         Tovább a videóra>>

Ha mi inkább mégis a sokkal hagyományosabb mozdulatsorokat alkalmazó Justin-nál maradnánk, akkor próbáljuk ki ízelítőként a Candice Swanepoel közreműködésével készült videót, amelyben már magunkhoz hasonló, szenvedő feltörekvők mozdulatait is megfigyelhetjük, csak hogy ne érezzük magunkat annyira szerencsétlennek. Érdemes futással kezdenünk a fenékformáló gyakorlatok előtt, a látványosabb hatás érdekében. Amely elméletben, a megfelelő táplálkozás mellett már 2 hét múlva látható. Hát Candice popsiját elnézve egy próbát érdemes vele tenni, de a new yorki-i ModelFit stúdióban is elkezdhetjük a programot, alkalmanként 11 000 Ft.ért.

Train like an Angel1  Tovább a videóra>>

A 2014-es videók között szemezgetve szintén Candice közreműködésével kaphatunk egy kis betekintést a balettel összekötött, Ballett Beautiful edzésformába, Mary Helen Bowers ötletgazda irányításával. A 16 éves kora óta a New York City Ballett táncosnőjeként ismert Mary alkotta meg az egész testet átmozgató edzésformát, amellyel többek között Natalie Portman is tréningezett a Fekete Hattyú forgatásaira készülődve. Ha éppen nem a városban tartózkodnánk, akkor sem kell lemondanunk a kecses mozgásról, hiszen havi potom 40 dollárért, online elérhetjük a videókat, de aki személyi edzésre vágyik 20.000 Ft-nál is többet kell csengetnie óránként.

Ballett Beautiful  Tovább a videóra>>

Lezárásképpen pedig egy inspiráló bikinis fotót hoztunk, hiszen ki ne akarna egy ilyen testért mindennap szenvedni? Biztosan életünk szerelme is értékelni fogja, ha az üzleti útból hazatérve egy földre szállt angyal fogadja majd a hálószobában a párnák között.

Train like an Angel2

Billonaire életérzés
7/10
Exkluzivitás
8/10
High-end faktor
7/10
Overall score: 7.3/10