Két ember közös életének egyik legszebb állomása a tökéletes esküvő és az ehhez párosított mégtökéletesebb nászút. A nászút fontossága nemcsak abban keresendő, hogy felüdülünk az esküvő megszervezésének nehézségei után, hanem abban is, hogy egy időre a gondoktól, a tervektől és a való világtól elmenekülve, csak a szerelmünkkel kettesben élvezzük gondtalanul a házasság első napjait. Itt jön azonban a nagy kérdés: Mi legyen az az úticél, ahol mindezt tényleg kiélvezhetjük?

Egy biztos: ne egy szokványos tengerparti hely, ahova bárki eljuthat, és amit pár év után összemos az emlékezetünk más nyaralások helyszínével. Érdemes olyan exkluzív helyszínt megcélozni, amit nem csak a közel jövőben, de még öregkorunkban is emlegetni fogunk és biztosan nem ezt választja minden házasodó pár nászutas céljának.

Szingapúr

Ebben a szigetországban minden megvan, amiről álmodtatok! A kellemes ételek, a kulturális vonzerő, a pezsgő éjszakai élet és a számos fesztivál csupán csak néhány olyan dolog, amit ez a színes város tartogat a turisták számára. Szingapúr a tökéletes helyszín a nászutadhoz, ha szereted a pezsgést, az extrémitást és a fényűzést.

Maldív-szigetek

Az Indiai-óceánon található ez az elképesztően szép szigetcsoport, ami a világ legjobb nászutas helyszíneinek egyike. Ötcsillagos vendégszeretet, romantikus időjárás, színes zátonyok, saját bungaló a színtiszta kék víz feletti privát terasszal pár szóban összefoglalja a Maldív-szigetek nyújtotta élményt.

Északi-sziget – Seychelle-szigetek

Az Indiai-óceán gyönyörű szigetállamának, a Seychelle-szigeteknek ezen része teljes mértékben magántulajdonban van. A 11 bérelhető, saját úszómedencével rendelkező luxusvilla mindegyikéhez saját személyzet dukál. A nagyobb villákban természetesen mozi és jacuzzi is található. A csodálatos Északi-sziget a legnagyobb hírességek körében is kedvelt nászutas hely, egy igazi földi paradicsom, amit nem hiába neveznek a Szerelem-szigetének.

Mauritius

Mauritius a világ legromantikusabb helye a nászúthoz. Az Indiai-óceánon található álomszép trópusi paradicsom fehér homokos strandokat, ritka madarakat és vulkáni hegyeket párosít a francia, az indiai és a kreol kultúrák keverékével. Fogjatok egy katamaránt és menjetek el sznorkelezni utána pedig igyatok meg egy helyi rumot a XIX. századi Saint Aubin házban.

Bora-Bora

A gyönyörű sziget Tahititól északra képezi Francia-Polinézia egyik legszebb kincsét. A vulkáni eredetű szigetet gyönyörű korallzátony veszi körül. Csodás tájak, gyönyörű pálmafás, hófehér partok barátságos polinézek, ami röviden megemlíthető. Van viszont egy még fontosabb! Az itt kötetett házasság Magyarországon is érvényes, így lehet érdemes összekapcsolni azt a nászúttal.

Dominikai Köztársaság

Végtelen hosszú, vakítóan fehér homokos strandok, a türkizkék tenger és a karibi szellőben bólogató pálmafák. Igen ez az Atlanti-óceán Hispaniola sziget keleti részén található luxus sziget. Az igazi karibi hangulatról a colmados-okból (jellegzetes, helyi sarki bárok) kiszűrődő, szűnni nem akaró merengue, és a táncos lábú dominikaiak számtalan ünnepsége és karneválja gondoskodik. A Dominikai Köztársaságban minden adott tehát a kalandos és szórakoztató nászúthoz. Az élményeket pedig a pazar All Inclusive szállodák kényeztetése koronázza meg.

Bali

Bali leginkább meghitt és idilli szépségéről ismert. Az érintetlen természet mellett a gazdag kulturális örökség az, ami leginkább meghatározza ezt a földi paradicsomot. Lenyűgöző ételek, egyedülálló élmények és elbűvölő látnivalók: ez mind a pompás Bali!

Bahamák – Musha Cay

A mesés Bahamákon található David Copperfield 283 hektáros egzotikus álomszigete, a Musha Cay, amely sokak szerint a világ egyik legszebbje és legdrágábbja is. A fényűző szigeten öt darab, egymástól teljesen elkülönülő villa várja a vendégeket, akiknek a kényelméről a 30 fős személyzet gondoskodik. 

Fidzsi-szigetek 

Smaragdzöld trópusok, azúrkék hullámok, csábító korallzátonyok. Földi paradicsom. Napfényben fürdő, fehér homokkal borított strandjai és üdülőtelepei hibátlanok. Fidzsi azonban sokkal több, mint tökéletes nászutas hely! Sokszínű kultúrájának köszönheti, exkluzív konyháját és különleges építményeit. Ha ide jöttek a sznorkel kötelező, hiszen itt található a világ egyik legjobb búvárterülete

 A Brit Virgin-szigetek

A karibi sziget Puerto Ricotól 50 km-re található az Atlanti óceán melléktengerében. Egy szóval lehet jellemezi ezt a csodálatos szigetet: lélegzetelállító tengerpartok! Trópusi éghajlat, végtelen aranyhomok, barátságos helyiek, luxus márkák vámmentes vásárlása és ízletes nyugat-indiai ételek: nem nehéz belátni, miért lesz exkluzív a nászút, ha ezt a szigetet látogatjátok meg.