A híres hotellánc immáron nem csak öt csillaggal teszi felejthetetlenné az utazást, jachtjaival a luxus egy másik aspektusát ismerheted meg. A „Yacht Collection” testreszabott utakkal szolgál az első három egyedi gyártású hajóin, amelyek 149 saját teraszos lakosztállyal rendelkeznek, és akár 298 vendég befogadására képesek egy nyugodt, elegáns, hangulatos légkörben. Akárcsak a szárazföldön fekvő The Ritz-Carlton, a vízen is magas színvonalú étkezési és luxusszolgáltatásokat kínál. A jachtokat akár te is kibérelheted.

rcyc-21

Az első hajó Evrima névre hallgat, ami görögül annyit jelent, „felfedezés”. Már a neve arra ösztönöz bennünket, hogy elmerüljünk a kivételes élményekben, fedezzünk fel új úti célokat. Várhatóan 2020 júniusában debütál Barcelonában. Szinte még el sem készültek a Ritz jachtjai, de már a 2021-es útitervek ki vannak dolgozva, hogy a világ legszebb desztinációi közül válogathass. Görög szigetcsoportoktól kezdve, a karibi térségén át Kanadáig bármire adott a lehetőség. Nem beszélve a gasztronómiai élményekről. Az Evrima Michelin-csillagos étteremmel is rendelkezik,a neve szimplán csak; S.E.A., a séf pedig a háromcsillagos Sven Elverfeld Németországból.

The-Ritz-Carlton-Yacht-Collection-05

A Ritz-Carlton útvonalai egyedülálló hozzáférést biztosítanak a világ egyik legikonikusabb vitorlás játszóteréhez, rejtett öblökhöz és az út legszebb tengerparti városaihoz. Ezek a hajóutazások egy hétig tartanak, és az útvonalakat kifejezetten arra tervezték, hogy minden alkalommal különböző kikötőkbe menjenek.

my-eidos-mondomarine-night-view

ya

yacht-experience-luxury-cruises-aboard-the-ritzcarlton-yacht-collection-1552336929g84kn

ritz-carlton-yacht-collection-ritz-carlton-yacht-04