10 Taylor Swift 120M követő

Amerikai énekesnő, dalszövegíró. Dalai főleg a szerelemről, párkapcsolatokról, és ezeknek a problémáiról szólnak. Taylornak megvan a képessége, hogy teljesen magába bolondítsa a rajongóit, nem beszélve a három cicájáról, ami által nr1 macskanőként is emlegetik.

taylor

9 Neymar 124M

A brazilok legjobb focistája, jelenleg Franciaországban, a Paris Saint- Germain csapatát erősíti. Hogy miért imádják őt a követői? Mert a földön jár, jó hangulatot varázsol, és azt is láthatjuk, hogy ő ugyan megdolgozik a sikerekért, edzős postjai ezt sugallják, minden focista növendék számára. Mindezen túl a népszerűségét még azzal is növeli, hogy világsztárokkal oszt meg közös képeket.

neymar

8 Leo Messi 128M

Az Argentinok kedvence, jelenleg Barcelona fc kapitánya. Ő egy minta apa, nagyon sok történetet oszt meg a követőivel a magánéletéből, és mindennapi munkáját, a focis akciókat sem titkolja előlünk.

leo

7.Beyoncé 129.5 M

Beyoncé a királynője a nemzetközi popzenének. Az ő instaprofilja teljesen privát és üzleti, magánéletéről nem árul el semmit. A divat és a zene a meghatározó témája az amerikai énekesnő profiljának.

beyonce

6. Kylie Jenner 144M

Kyliet már az insta előtt, a Keeping up with the Kardashians valóságshow által ismerhettük meg. Mindössze 22 éves lány már saját make-up márkát is felépített, vagyona 1 milliárd dollár. Rajongói leginkább szeretnének a bőrébe bújni pár nap erejéig, hogy megtapasztalhassák azt a tökéletes luxust, amiben a fiatal üzletasszony tölti a mindennapjait.

kylie

5. Kim Kardashian 146M

A fekete hajú dívát, a saját reality showján keresztül ismerte meg a nagyközönség. Immár 4 gyermekes családanya, de a vonzereje töretlen. Mindig sikerül valami polgárpukkasztó történettel felhívni magára a figyelmet.

kim

4. Dwayne „The Rock” Johnson 154M

Színész, sokak szerint egy földön járó fél isten. „The Rock” megnevezésből már rájöhettünk, hogy ez valószínűleg az izmokra, valamint a képernyőn mutatott személyiségére utal. Ha épp csak egy kis motivációra van szükségünk gyúrás előtt, Dwayne profiljában ezt megtaláljuk.

Strong_Dwayne_Johnson.0

3. Selena Gomez 155M

Selena volt 2018 nr1 influencere, idén a postjai nagy része, fizetett partnerektől van, mint a Puma, és a Coach.

selena gomez

2. Ariana Grande 162M

Énekes- színésznő, Ariana számára a lófarok már védjeggyé vált, képeit átlapozva, kiengedett hajjal szinte már el sem tudnánk képzelni. Képein előszeretettél használja az instagram által felajánlott filtereket. Szponzorai közt szerepel a Givenchy és az Ultabeauty.

ariana

1. Cristiano Ronaldo 180M

Cr7 a legnagyobb football sztár. Portugál származású a Juventus csapatkapitánya. Cristiano sokszínű személyisége szimpátiát kelt a rajongókban. Rengeteg sportsikert, családi idillt, a tökéletes férfi testet, avagy a büszke üzletembert láthatjuk az ő személyében.

ronaldo