Ha valaki ezt megengedheti magának, ez egy nagyon okos befektetés is lehet, de van, aki csak szimplán nyugalomra vágyik, ahol a paparazzik elől elbújhat. Listánkon megtudhatod, hogy kinek milyen céljai vannak a saját szigetével.

Leonardo Di Caprio

2015-ben vásárolta a Blackadore Caye-szigetet, Karib-tenger partjai mentén. A legnagyobb klímaváltozás elleni aktivista létrehozott egy környezetbarát luxus üdülőhelyet a 104 hektáros területen.
LEO (1)

Mel Gibson
A Mango- szigetet birtokolja a világhírű színész, Fiji partjai mentén. 15 millió dollárt pengetett ki azért, hogy a nyüzsgő Hollywoodból nyugalmat találjon 2005-ben. Gibsont nem befektetési célok vezérelték, de egészen biztos, hogy a sziget értéke nem csökkent az elmúlt években.
gibson 9m$ Fiji

Julia Roberts
Amerika kedvenc színésznője is felkerült a sziget-tulajdonosok listájára. Hogy mi a célja a bahamai kis szigettel senki sem tudja. De úgy látszik a színésznő ezt is megengedheti magának.
julia Roberts


Pamela Anderson

2007-ben Tommy Lee vásárolta neki a szigetet, Dubai partjainál. Hogy mennyibe kerülhetett a sziget? Az eddig még nem került nyilvánosságra. A híres dobos válás előtti pillanatokba szerelmi zálogként ajándékozta hitvesének. Szóbeszédek szerint Pamela tervei, hogy majd építkezik a szigeten, de még nem volt rá keret.
PAM

Johhny Depp
Talán Johnny Deppről tudják a legtöbben, hogy övé a Little Halls Pond Cay. 3.6 millió dollárért vásárolta 2004-ben, ami mára akár 200-400 milliót is érhet.
johnny-depp-660-19

David Copperfield
Nem kérdés minden kezdő bűvész álma, hogy David Copperfield lehessen. A modern bűvészetből ez a csodafigura, olyan jól összeszedte magát, hogy 50 millió dollárért vásárolt szigetet a Bahamákon. Musha Cay néven ismert Copperfield ultra luxus komplexuma, ami 39.000 dollár/nap, de csak 4 vagy annál több napra lehet foglalni. Úgy tűnik Copperfield az üzletben is profi. Létezik olyan, amihez ő ne értene?
COPperfield

Shakira
Shakira és Bonds Clay közösen vásároltak egy paradicsomot a Bahamákon. Bármilyen jól is hangzik, hogy a sztárok nyugalmat keresve a saját szigetükre menekülnek, Shakiráék a befeketetés mellett döntöttek. A 700 hektáros szigetet 16 millió dollárért vásárolták és tervük az, hogy hoteleket és egy nyugodt üdülőhelyet alakítsanak ki. Shakira (1)