A portugál labdarúgó sztár rajong Marrakesh-ért, oly annyira hogy, egy hotelt épített, a város luxus negyedében.

4303bd61-8da4-4970-98d3-9a503bf4a6d4

Minden terv szerint a Pestana Cr7 2019 végén nyitja meg kapuit az érdeklődők számára, ami a híres M sugárúton található. Ez a kertvárosias rész Marrakesh megújult belvárosában található, nem messze a Four Seasons Resort-tól.
Ronaldo nem egyedül vágott bele a hatalmas beruházásokba. Portugália legnagyobb hotel láncával a Pestana Hotel Group-pal közösen álmodták meg a marokkói szálloda arculatát. A tervek szerint az érdeklődők 200 euróért tudnak majd szobát foglalni egy éjszakára. Ezért cserébe edzőtermet, wellness/business centert és két éttermet tudnak használni. Christiano célközönsége azok, akik a századfordulón érték el a felnőtt korosztályt.

Ronaldo-Spends-Holiday-in-Marrakech-Visits-His-Own-Hotel

A portugál csapatkapitány jelenlegi vagyona a Forbes szerint 108 millió dollár lehet, és 50%-ban részese a Pestana CR7 Hotel láncnak. Cristiano üzlettársa Manuel Pestana, 1965-ben kezdett el hotelekkel foglakozni, amikor megszerezte az Atlantico hotelt Funchal partja mentén.
CR7 név mára már egy nemzetközi branddé nőtte ki önmagát. Pestana és Ronaldo számára nem ez az első közös vállalkozás. 2016-ban nyitották meg első hoteljüket Lisszabonban, majd Madeira központjában. Jelenleg Marokkóban megy az építkezés, de már a következő szállodákat tervezik, Madridban, New Yorkban és Párizsban.
CR7-Camera-2 (1)