Régi-új fazonok

Ha a fazonok tekintetében vizsgálódunk, talán még sem kell az egész tavalyi ruhatárunkat máglyára vetnünk. Idén tavasszal is ugyanolyan menőnek számítanak ugyanis a dögös overálok, akár hétköznapra, akár estére( a kivágottabb verziók). Ezen kívül viszont elég sok újdonságra számíthatunk az új szezonban! A rövid sortok helyett érkeznek a bokalengő halásznadrágok a 90-es évekből, az aprócska topok helyett pedig a sokkal zártabb teniszpólók( hatalmas logók nélkül természetesen). Ha már az ingnyaknál tartunk, érdemes beszereznünk egy hosszabb fazont is, mivel tavasszal egybeszabott ruhaként is viselhetjük kedvencünket! A legnagyobb újdonságként a japán gésákat idéző kimonókat említhetjük, amelyek, mind hosszban, mind anyaghasználatban igazi színfoltját adják a nyárnak!

Gucci 2015

Kísértenek a tél színei

A tavaszi zsongásban azt gondolnánk, hogy színpompás darabok széles választékával találjuk majd szembe magunkat. De a tervezők idén még a hideg telet idézik a napsütésben is, elég ha Marc Jacobs khaki, katonás összeállításaira, vagy a jégvirágok fagyos kékjére, a hó tiszta fehérségére, a komor feketére, vagy a fakó sárgára gondolunk. Egyedül a vibráló piros színek lehelnek majd belénk némi napsugaras hangulatot, már ha nem untuk még meg a több szezon óta töretlen sikerű árnyalat egyeduralmát.

Loewe 2015

Partykirálynők figyelem!

Az eddig csupán az éjszakában viselt, csillogó latexfényű és lurex anyagok, tavasszal nappal is hódítanak( persze itt nem a csillogó arany cső-topra gondolunk)! A színben kevésbé változatos( többnyire fekete), ám annál rafináltabb szabású, tollas, flitteres csodák mellett, bár ezeket továbbra is csak a klubba javasoljuk. Túl soknak érezzük ezt a csillogást? Válasszunk egy metál fényű topánkát, vagy egy különleges táskát és indulhatunk is!

Saint Laurent 2015

Hippik támadása

Az idei mintakavalkád egyértelműen a bohó, hippi-sikket idézi, a barna, fehér, virágos ruhákkal, nagy kalapokkal, sok ékszerrel és a már-már ízléstelenül összemixelt, vagy az eddig ódivatúnak hitt, patch-work technikával készült mintákkal. Ezeket a darabokat viszont mi inkább nem javasolnánk semmilyen formában az üzleti meetingekre, hagyjuk meg a részeges fesztiválozóknak!

etro-spring-summer-2015

Gladiátor-sikk és sportos surranó

Ha a cipő trendet figyeljük, egyértelműen két irányzatot különíthetünk el. Az egyik, a szintén több szezon óta hódító, színes, bohókás, fényes sportcipők trendje, illetve a melegebb időben a gladiátorokra emlékeztető sokpántos bőrsarukat ajánljuk, akár magasabb sarokkal is. Emellett egy merészebb irányvonalként érkeznek a kimonók mellé, a szintén japán gésák viseleteként ismert magas talpú szandálok, melyek elsőre ormótlannak tűnhetnek, ám annál kényelmesebbek.

Stella Mccartney 2015

Minél kisebb annál jobb

Már ami a táskákat illeti. Többségében kerek formában hódítanak a vállra vetett, vagy vállon átvetett egészen kisméretű táskák( az iphone 6plus tulajdonosok legnagyobb bánatára). De megnyugodhatunk, mert a hagyományos shopperek továbbra is tartjuk magukat, a szivárvány minden árnyalatában, igazodva a tavaszi zsongáshoz. A trend, amit nem igazán értünk, a leginkább összehúzott sportzsákra emlékeztető formájú, többségében kézben hordott bőrtáskák divatja, de lehet csak mi vagyunk túlságosan konzervatívak.

Karen-Walker-Spring-2015

Elhagyhatatlan kiegészítők

Amit tavasszal mindenképpen érdemes beszereznünk, a már említett japán kultúrát idézi obi-öv. Melyet akár szorosabban, akár lazán megkötve is viselhetünk. Az egyszerű szabású ruháink mellé pedig szintén remek kiegészítő lesz majd, az óriási fülbevalónk, akár aszimmetrikus mintával, vagy mérettel, amely egy kis játékosságot csempész majd az öltözködésünkbe.

Nina Ricci 2015

Az utolsó simítások

Most sem mehetünk el szó nélkül a legújabb frizura és sminktrendek mellett! A legjobb, a “semmi-fazon” vágású, egyszerű szélfútta laza lobonc, az elmaradhatatlan cicaszemekkel vagy piros rúzzsal. Akik viszont egy kis vadságra vágynak, felturbózhatják a megjelenésüket színes tusvonalakkal vagy szempillaspirálokkal. Újdonságként a barna és a lila ezernyi árnyalatában tündöklő szemhéjporok érkeznek, visszafogottan füstös szemeket varázsolva viselőjüknek.

Vera Wang 2015

Menő karmok

Mind a rövidebb, mind a hosszabb formák tartják magukat, ezúttal a csillogó metál és a matt bronz árnyalataiban, de a nude színeket kedvelőknek és a piros szerelmeseinek sem kell keseregniük! A szezon kedvence viszont egyértelműen a fehér, amely a barna bőrünkkel istenien mutat majd.

Kenzo 2015

Ezek után már teljesen felkészülten vághatunk neki a végeláthatatlan shoping-túrának!

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.7/10