Az ezeregy éjszaka meséi

Nekem Marokkó varázslatos fényei, a buja keleti illatok, a maharadzsák és a drágakövekkel díszített szárik jutnak eszembe az egyik leghangsúlyosabb tavaszi irányzatról. Mesésen hímzett, színes drapériák, matt arany kiegészítők, elefántok, gazdagon díszített, fém tálak és evőeszközök. Pár keleti kiegészítő és illatgyertya segítségével könnyedén az Ezeregy éjszaka mesevilágában érezheted magadat. A trend legjobban sötét bútorok társaságában érvényesül, mert így még élénkebbnek hatnak a színes, mintás takarók. A matt fényezésű fém kiegészítők mellett a sötét fából készült anyagok is hódítanak, amelyek szintén kiváló kiegészítői a maharadzsák palotáit idéző enteriőrnek.

          

 

Párna és Asztalka- Zara Home, Gyertyatartó- H&M Home

Irány a trópusok

Buja zöld növényzet, színpompás madarak, trópusi gyümölcsök. Ezzel a három fő irányvonallal jellemezhető a tavasz és a nyár, legmenőbb dizájnereket is megihlető trendirányzata. A zöld pálmalevelek és pálmafák megjelennek a takarókon, a díszpárnákon sőt az ágynemű huzatokon is. Kakaduk, papagájok és majmok díszelegnek az étkészleteken, amelyeket az ananász vagy pálmalevél mintás illatgyertyák tesznek tökéletessé.

                                                                   

              

 

Mosogatórongy és gyertya – H&M Home, Váza- Jonathan Adler, Szék – Roxy Sowlaty

Pasztell cukiságok

A pasztell nem csak a ruha és a smink divatban, hanem a lakberendezés területén is hódító hadjáratra indul. Mondjuk a pasztell rózsaszín karácsonyfa díszek után már lehetett sejti, hogy a cukorkaszínek felkerültek a térképre, de akkor még nem tudtuk, hogy csak divathóbortként vagy tartós szereplőként kell-e tekintenünk rájuk. Nos, az utóbbi látszik beigazolódni, mert még sosem láttunk ennyi pasztell rózsaszín és halvány menta színű dekorációs kiegészítőt, mint az utóbbi hetekben. Friss, fiatalos, üde, kissé lányos, de könnyedén komollyá és modernné varázsolható rózsaarany kiegészítőkkel.

                                                                                                              

 

Fürdőszobai szett- Zara Home, Borospohár- F&F Home, Tányér- Ikea, Kis tál- H&M Home

Arany mindenek felett

Az arany az utóbbi két év egyik legkitartóbb irányzata. Eleinte csak a karórákon, majd az ékszereken, majd a táskákon, most pedig már az otthonodban is megjelenik. A szupertrendi árnyalat minden kiegészítődet modernné és letisztulttá varázsolja. Legyen szó étkészletről, gyertyatartóról, vázáról vagy akár papírkosárról, ez a szín mindenben fantasztikusan mutat! Legjobb kiegészítői a fentebb említett keleti stílusú drapériák és a sötét színek, de fehérrel is szuperül mutat. A fényesebb megmunkálás most picit háttérbe szorult, inkább a matt, selymes fényű kiegészítők hódítanak.

                           

 

 

Váza- H&M Home, Lámpa- Jonathan Adler, Tálca- Zara Home

10 KÖTELEZŐ KIEGÉSZÍTŐ AZ ELSŐ LAKÁSODBA>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 9/10