Theresa Roemer 1991-ben nyitotta meg első fitness-termét Wyoming-ban, mára pedig milliárdos üzletasszony, aki a Theresa Roemer vállalat Vezérigazgatójaként több lifestyle brand fejlesztését felügyeli. Többek között fitness- és utcai ruházati márkája is van illetve lakáskiegészítőket és dekorációkat is kínál, mellyel célja az élethosszig tartó aktív és egészséges életmód népszerűsítése. Az egészség iránti elkötelezett szenvedélye gyermekkorából ered, mikor szívbetegséget diagnosztizáltak nála. Ő azonban nem adta fel és a mai napig teljes erőbedobással küzd a gyermekek egészségének megőrzéséért. Malawiban például víztisztító berendezések beszerelését szorgalmazza, évente több százezer dollárt adakozik segélyszervezeteknek és a texasi kórház nagykövete 2008 óta. Emellett pedig hobbija a divat és megszállottan gyűjti a luxusmárkák legújabb kollekcióinak gyöngyszemeit. Gyűjteménye mára akkora méretűre duzzadt, hogy egy 3000 négyzetméteres gardrób szobát, vagy inkább lakást is kitölt!

tr-1

Theresa gardróbja mellett Carrie Bradshaw picurka gardróbszobája szinte eltörpül, mivel a 3 szintes, plázának is beillő gardrób jóval nagyobb, mint a legtöbb földi halandó egész lakása együttvéve.

“Mindig is oda voltam a gyönyörű gardróbszobákért! Az én gardróbom egyfajta menedék nekem, ahol feltöltődök és el tudok bújni a világ zaja elől. A férfiak emiatt tartják fenn a legénylakásukat, én pedig ezért alakítottam ki a gyönyörű gardróbomat.” – Theresa Roemer

A 3 szintes, csigalépcsőn körbejárható luxus pláza építése kb. 500.000 dollárba került. Ennyiért alakították ki a temérdek gyönyörű ruhának, cipőnek, táskának és gyémántoknak helyet biztosító polcos elemeket és az otthonos, elegáns, mégis csajos berendezést.

theresa-roemer-closet

Az 52 éves üzletasszony a Hermés divatmárka egyik legnagyobb rajongója és lelkes gyűjtője a bőröveknek valamint a Birkin táskáknak.

tr-4

 

tr-3

Azért a 3 szintes komplexumban sikerült egy sminkasztalnak és egy pezsgőbárnak is helyet szorítania.

theresa-roemer-closet

Szívesen fogad vendégeket múzeumnak is beillő gardróbjában, ahol jótékonysági partykat szervez leginkább.

tr-2

 

Theresa Roemer (balra)

Ja, és hogy mennyi lehet az összértéke a gardróbban megbújó luxus termékeknek? Kb. 2 millió dollár! ( de ezt senki ne árulja el a férjének!)

Ezek után minden vágyad, hogy Neked is lehessen egy saját gardrób plázád? Akkor siess, mert Roemerek otthona 12 millió dollárért megvásárolható, benne a felbecsülhetetlen értékű álom gardróbbal!

NÉZD MEG EZT IS! >> 8 KINCSEKKEL TELI ADVENTI KALENDÁRIUM

loccitane-advent-calendar-2017-theldndiaries

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 10/10