A többnyire sztenderd színű és mintázatú kutyás kiegészítők között Te sem találod a megfelelőt? Az O Dog Design tulajdonosai, akik egyébként két francia bulldog büszke gazdijai, szintén hasonló cipőben jártak, mikor decemberben elindították a stílusos mintákkal díszített, minőségi kutyás kiegészítőket kínáló webáruházukat.

„ Sokáig keresgéltünk a minták, színek, anyagok között, míg kialakítottuk az O Dog Design termékek egyedi stílusvilágát. Minden termékünk kézzel készül, beleértve a csatos és bebújós nyakörveinket, pórázainkat és a piacon egyedülálló, mindkét felével hordható hámokat.” Dóri, Tulajdonos

A trendeket és az évszakokat követő változatos minták és a dizájn mellett a funkcionalitás is elengedhetetlen szempont, mely tekintetben az O Dog Design a vásárlói véleményekre is támaszkodik. Ezt igazolja a hamarosan érkező, kistermetű kutyusoknak szánt téli pulcsi kollekció és az inkább nagytestű kutyáknak készülő láncos, félfojtó nyakörvek.

Tedd egyedivé és stílusossá kutyusodat egy tartós, jól eltalált, vidám, feltűnő vagy akár extravagáns kiegészítővel és zsebeld be a többi gazdi elismerő pillantásait!

Hercegnőknek

Puha bundájú, sampon illatú kutyusodnak a hobbija a fésülködés? Akkor a szupertrendi flamingós és fagyis, babarózsaszín/babakék nyakörvek biztosan remekül állnak majd neki! Ha még ettől is extravagánsabb kiegészítőre szavaznál, válaszd a szivárványszínű, csajos, unikornisos nyakörvet!

ODog-Unikornis-nyakorv

Odog-flamingo-ham

Keresd a hercegnős mintákat a kifordítható, egyszerre kellemes soft és légáteresztő mesh anyagból készülő kutyahámok között is! Megnézem>>

Nagymenőknek

Kiegyensúlyozott személyiség, megbízható természet, elegáns tartás és a gazdi végtelen tisztelete. Ilyen egy igazi Alfa! Ha a Te kutyád az, aki a futtatóban a trendeket diktálja, akkor válassz neki egy elegáns levél vagy dzsungel mintás vagy kicsit fiúsabb háromszög vagy galaxis mintázatú nyakörvet.

Odog-galaxis       Odog-level

 Megnézem a csatos nyakörveket>>

Vadócoknak

Nagy termete, izmos testalkata vagy éppen önfejű természete teszi a kutyádat vadóccá? Akkor válassz neki egy vagány cápa mintás, halálfejes vagy terepmintás nyakörvet – így minden kisgyerek és barátságos öreg néni tudni fogja, hogy bizony a simogatás és a „has simi” nem tartozik a kutyád legkedvesebb elfoglaltságai közé.

Odog-capa-nyakorv Odog-halalfejes-nyakorv

Nem szívesen sétáltok póráz nélkül? Akkor szerezd meg szettben, 125 cm hosszúságú pórázzal együtt a csatos vagy bebújós nyakörvet! Megnézem>>

Örökmozgóknak

Labdázás, futás, biciklizés, kötélhúzás – bármi jöhet? Az örökmozgó, életvidám, játékos kutyusoknak az unisex lilás, zöldes színvilágú azték mintás nyakörvet vagy a bevállalósabb Jurassic Park fantázianevű kreációt ajánljuk. Mindkét minta tetszik? Akkor variáld őket kedvedre a kifordítható, kézzel mosható, fényvisszaverő címkével ellátott Azték hámmal!

Odog-dino-nyakorv

Odog-aztek-nyakorv

Nézd meg az O Dog Design további termékeit és keresd a hamarosan érkező őszi kollekciót is a webshopban!

odogdesign.hu

RENDELD HÁZHOZ KIS KEDVENCED FŐTT VACSORÁJÁT>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
7/10
Overall score: 9/10