Naptár, ébresztőóra, zseblámpa, személyi asszisztens, fényképezőgép, videokamera és még sorolhatnánk, mi mindenben partnered az okostelefonod. Nem is csoda, ha ezek után elválaszthatatlanok vagytok! Nagy valószínűséggel valamilyen iPhone vagy esetleg egy magasabb kategóriás Galaxy boldog tulajdonosa vagy, úgy, ahogy hozzád hasonlóan még egy pár millióan. A Richmond&Finch márkának a célja, hogy a telefonod is ugyanolyan stílusos lehessen, mint Te magad, és közvetítse megjelenésével azokat az értékeket, amelyek neked fontosak!

A svéd Richmond& Finch tokokat egy londoni kiruccanás inspirálta. Az alapítók a svéd divatot és a brit kézimunkát ötvözik termékeikben, melyek egyszerre minimalista és letisztult stílusúak és persze a britekre jellemzően sikkesek. A telefontokok prémium anyagokból és 70%-ban kézimunkával készülnek, akárcsak egy minőségi ruhadarab, amit Te magad is viselsz. A márka emellett elkötelezett állatvédő is, így termékei állatkísérlet mentes anyagokból és természetesen nem valódi bőrből készülnek. Emellett persze odafigyelnek a minőségre és a részletekre, hogy minden esetben kiváló termékek kerüljenek ki a kezük közül.

Kollekciók

Tokkollekcióik színek, minták és finom anyagok szemgyönyörködtető részletgazdagságát kínálják, hogy okostelefonodat olyan méltó, elegáns és egyedi stílusban védjék, amelyre igazán büszke lehetsz. A kollekciók szezononként megújulnak, frissülnek, igazodnak a nemzetközi trendekhez. Ha szeretnél értesülni a legfrissebb újdonságokról, akkor irány a R&F magyar Facebook oldala , ahol a 2016 tavaszi-nyári kollekciók vidám színvilágú, a nyarat és a tavaszi virágok árnyalatait idéző darabjait is megtekintheted!

Klasszikus

A klasszikus, letisztult kollekció szép pasztell árnyalataival, selymes, puha tapintásával és arany részleteivel kényezteti az érzékeidet.

Csíkos

A csíkos sorozat, vidám, élénk színekben játszó tokjai azonnal jó kedvre derítenek! A selymes, sima tapintás és az arany részletek itt is megmaradtak, na meg persze a visszafogott márkajelzés a tok alsó részén.

Márvány

Nekünk talán a legextravagánsabb, márványhatású, letisztult árnyalatokban játszó márvány kollekció a kedvencünk (bár nehéz a választás). A márványsorozat azoknak a Hölgyeknek és Uraknak készül, akik szeretik az egyedi megjelenést, nem félnek kitűnni a tömegből és értékelik a művészi megoldásokat. A tokok részletgazdag márvány mintázata fényes megjelenéssel párosul, ám könnyű marad, hogy ne nehezítse el a zsebedet/táskádat.

Bőrhatású

Igaz, hogy a márka nem használ valódi bőrt a termékeihez, de a színes, hüllőbőrre emlékeztető műbőr is az eredeti anyaghoz hasonló eleganciát sugall. A luxus érzését tovább fokozza a tokok rosé arany kerete, amely nem csak stílusossá, de exkluzív megjelenésűvé is teszi telefonodat.

A tokok Samsung Galaxy S6/S6 Edge, S7/S7 Edge és Iphone 6/6s, 6/6s Plus, 5/5s, sőt a legújabb SE készülékekre is elérhetőek!

Szerezd meg MOST a kedvencedet a premiumtok.hu webshopból
vagy
Irány a legközelebbi iCentre, ahol „fel is próbálhatod” a tokokat!

 

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 9.3/10