Miről ismerni fel a Billionaire hölgyeket első pillantásra? Természetesen arról, hogy magabiztosak, tudják, hogy merre tartanak, ápoltak, illatosak, letisztultak és gyönyörűek. Utánozhatatlan, egyedülálló egyéniségek. Az egyetlen hiba, amelyet sokan elkövetnek közülük, hogy képtelenek felismerni és feldolgozni, hogy telik az idő és már nem viselhetik ugyanazokat a szexi, feszes szerkókat, mint pár évvel ezelőtt. De ez nem jelenti azt, hogy ne lehetne dögösen és lazán öltözködni! Minden korosztályból kiválasztottunk egy hölgyet, aki különleges személyiségével és sikkes megjelenésével példaképként szolgálhat a csoport képviselői előtt. Ez persze nem jelenti azt, hogy ész nélküli másolásba kellene kezdenünk, de azért pár hasznos tanácsot, tippet érdemes lehet megfogadni a választottjainktól.

20′ Gigi Hadid

A valóságshow csemetéből lett szupermodell még töltötte be a 20-adik életévét, de máris a legnagyobb divatházak kifutóin vonul végig, az a megtiszteltetés érte, hogy bemutatkozhatott a Victoria’s Secret divatshown, most pedig a Versace arcának választották. Gigi stílusa mindig egyszerre laza és dögös, elképesztő hozzáértéssel párosítja a szűk és bővebb ruhadarabokat. Nem csoda, hogy a legmenőbb sztárpasik hevernek a lábai előtt!

Stílus tippek Gigi-től: Amit imádunk Gigiben, az a korának megfelelő stílusú öltözködése. Lehet szó koktélpartyról, vagy díjátadóról, mindig fiatalos és a lazaságát sosem felejti otthon. A hétköznapokban szereti a szaggatott farmereket, az egyszerű, laza pulóvereket, a haspólókat és a fehér tornacipőt. Sohasem túl mesterkélt, vagy erőltetett. Szőke fürtjeit is legtöbbször laza hullámokban viseli és a különleges formájú napszemüvegét sem felejti otthon.

Szépség tippek Gigi-től:

” Mivel a fotózásokon sok sminket viselek, így a hétköznapokban inkább a természetes megjelenés híve vagyok. Alapozó és púder mindig van a táskámban, többféle árnyalatban is, mert attól, hogy úgy tűnik natúr az arcom, még a kontúrozást fontosnak tartom. Sajnos néhanapján a legnagyobb odafigyelés ellenére is kijönnek rajtam pattanások, de csak teszek rájuk egy pötty fogkrémet éjszakára, és másnapra hűlt helye a ragyáknak!”

30′ Alessandra Ambrosio

Szinte hihetetlen, de az idén 34 éves, 2 gyermekes anyuka még mindig az egyik legsikeresebb Victoria’s Secret modell! Feszes és sportos, még mindig tökéletes alakját megtehetné, hogy falatnyi ruhákba burkolja, de ő inkább az elegánsabb, dögös, de nem túl kihívó megjelenést választja. Íme, a titok, hogy mi különbözteti meg egymástól a 20-as és a 30-as nőket!

Stílus tippek Alessandrától: A gyönyörű modell rengeteg időt fordít testének és bőrének karbantartására, így nem csoda, hogy a vörös szőnyegen szívesen mutatkozik mélyen kivágott ruhákban. De a hétköznapokban inkább farmersortban látni ( amely gondosan eltakarja a fenekét), vagy blúzban és elegáns bőrsaruban. De legyen szó akármilyen eseményről, a drága és stílusos táskákról nem szokott megfeledkezni! Ez így is van rendjén, mivel egy 30-as éveiben járó fiatal nő, már bátran megteheti, hogy méregdrága táskával mászkál és messziről elkerüli az ejtett ülepű nadrágokat, a haspólókat és a pattanásig feszülő koktélruhákat.

Szépség tippek Alessandrától:

” Nagyon fontosnak tartom a bőröm hidratálását, így sosem megyek ki az utcára fényvédős arckrém nélkül! Rengeteg ápoló krémem és szérumom van, mégis a belső hidratálást, a bőséges víz fogyasztást tartom a legfontosabbnak! És persze ha tehetem, a strandon szívesen szürcsölök kókuszvizet is.”

40′ Jennifer Aniston

Gondolkoztál már azon, hogy kinek köszönhetjük, hogy a tónusos, feszes kar mindannyiunk vágyálma lett? Hát persze, hogy Jennifer volt az első, aki a 20 éveseket is megszégyenítő feszes sziluettjét mutogatta! Jennifer a hétköznapokban mindig is a laza összeállításokat kedvelte és ez a mai nap sincs másképp. És milyen jól teszi, hogy nem erőlteti a magassarkú, szűk szoknya összeállításokat, mert a 40-es korosztály képviselőt sajnos már erőteljesen öregíti és szigorúvá teszi a Business-look.

Stílus tippek Jennifertől: A színésznő legszívesebben farmerben, laza kötött pulóverben, ingben vagy ingruhában mutatkozik. Nagyon fontosak számára a minőségi, természetes anyagú ruhaneműk, amelyek lássuk be, a földszínekben mutatnak a legszebben. A pilóta stílusú napszemüveg lazává, a bőr kiegészítők pedig elegánssá varázsolják. A laza, egyenes fürtöket pedig külön kiemelnénk, mert sokkal fiatalosabb külsőt kölcsönöznek, mint a ”megcsinált”, beszárított sérók.

Szépség tippek Jennifertől:

“Szerencsére időben elkezdtem aktívan foglalkozni a bőrápolással, így 40 felett sem szégyenkeznem! A sok vízre és alvásra esküszöm, de a gluténmentes diétám és a gyümölcsös turmixok is segítenek fiatalon tartani a bőrömet. Hetente 5 alkalommal járok edzeni, erősíteni, futni és jógázni, mivel úgy gondolom ez a legjobb ellenszer a megereszkedett bőr ellen.”

50′ Julianne Moore

A színésznő azon kevés hölgyek egyike, akit nem elcsúnyítanak, hanem kifejezetten fiatalítanak az évek! Mindig olyan érzésünk van, mikor ránézünk, mintha egy percet sem öregedett volna! A bőven 50 feletti színésznőt sem látni már mélyen kivágott ruhákban ( még a vörös szőnyegen sem), feltűnően trendi, kihívó összeállításokban vagy nagy adag sminkben. Hiszen pontosan tisztában van vele, hogy a laza, nem túl feltűnő összeállítások emelik ki leginkább természetes szépségét és feledtetik el a korát.

Stílus tippek Julianne-től: A hétköznapokban a színésznő leginkább farmert, pulóvert, kötött holmikat és sötét színeket visel, hogy kiemelje hajának szép vörös árnyalatát. Magassarkú cipőben szinte sohasem látni, a bakancsokat és a bőrcsizmákat viszont kifejezetten kedveli.

Szépségtippek Julianne-től:

“Biztosan unalmasan hangzik, de én is a rengeteg folyadékra esküszöm. Semmi sem képes olyan fiatalon és frissen tartani az arcbőrt, mint az ásványvíz! Az egészséges, kiegyensúlyozott táplálkozást is fontosnak tartom, ezért nem iszok túl sok kávét, inkább zöld teát választok reggelente. Hetente három alkalommal mozogni is eljárok, vagy futni vagy jógázni, mert szeretem a csendes, megnyugtató mozgásformákat.”

60′ Iman

Nem, nem tévedünk! A szomáliai származású extopmodell már betöltötte a 60. életévét! Elhiszitek ezt? Mert még mi is nehezen! Mi teszi ennyire fiatalossá? Nos tagadhatatlanul a jó gének, de azért sokat számít a kifinomult stílus és a laza, hullámos dús hajkorona is. Ki mondta, hogy 60 évesen már csak ősz hajjal lehet mutatkozni? Íme, a bizonyíték, hogy ebben a korosztályban is lehet valaki szép, divatos, csinos és kicsit sem öreges!

Stílustippek Iman-tól: Korához hűen az exmodell sosem mutatkozik fedetlen lábakkal, mindig hosszú nadrágot vagy hosszú szoknyát visel, és a karját is ritkán mutogatja. Kedveli a blézereket, a szép, feltűnő ékszereket és a különleges, díszített blúzokat. Feketét kizárólag valamilyen feltűnő kiegészítővel, vagy élénk színnel kombinálva visel. De szerintünk a világosabb, szőkés hajkorona is remekül áll neki és kiemeli gyönyörű vonásait.

Szépség tippek Imantól:

” Az élet túl rövid ahhoz, hogy tészta, kenyér és vaj nélkül éljek. Igyekszem odafigyelni az egészséges táplálkozásra, de nem vonok meg magamtól semmit. A mozgást viszont nagyon fontosnak tartom, hetente háromszor-négyszer pilatesre járok, hogy feszesen tartsam a testemet. Amit mindig tanácsolni szoktam a nálam fiatalabbaknak, hogy ne féljenek a változástól, mert ez az élet természetes rendje. Ne küzdjenek ellene, hanem élvezzék ki!”

70′ Helen Mirren

Ki mondta, hogy 70 évesen nagymama ruhákban és feketében kell járni, várva az élet utolsó perceit? Ugyan már! Nézzük csak meg Helen Mirrent, aki hetvenen túl is fiatalos és vagány. Persze nem visel már szegecseket és 15 centis magassarkú cipőt, de egy laza farmerbe, motoroscsizmába vagy egy telitalpú szandálba simán belebújik! És ez a frizura elképesztő!

Stílustippek Helentől: A színésznő nagyon ritkán visel sötét színeket, inkább a fehéret és a világoskéket kedveli a mindennapokban. Bár csak úgy mellékesen, a fekete is remekül áll neki. Mi a kulcsa a fiatalos megjelenésének? A vagány rövid frizura, a mindig ápolt, kifestett körmök és a sportosan elegáns ruhadarabok.

Szépségtippek Helentől:

“Mindennap sminkelem magam! De igaz a mondás, a saját bőrömön tapasztalom, hogy évről évre egyre kevesebb sminket kell viselned. Vagy vörös rúzs és napszemüveg, vagy kihúzott szem és natúr ajkak. Ja, és én már nem hiszek a méregdrága kencékben! Az idő telik, ez van, jó nekem a L’oréal hidratáló krém is.”

80′ Maggie Smith

Valljuk be őszintén, lesznek köztünk jó páran, akik sajnos nem fogják megélni, hogy 80 évesek legyenek. Nem, hogy ilyen korban a nőiességükkel és a megjelenésükkel törődjenek. Pedig íme Maggie Smith, angol színésznő példája, aki méltósággal és büszkén viseli a korát! És hihetetlen, de még mindig fiatalnak néz ki! Nézzétek csak meg a szemét!

Stílustippek Maggietől: A színésznő az életben is olyan, akár egy jól szituált angol hölgy. Viseljen akár világosat, akár feketét, mindig elegáns, sosem toprongyos vagy nagymamás. És mindig mosolyog! Ez teszi őt még most is olyan vagánnyá!

 

Szépség tippek Maggietől:

” Szerintem a legfontosabb dolog, hogy ne felejtsd el, hogy ki voltál! Hogy milyen voltál fiatal korodban! Mert az a fruska még most is ott van benned, csak fel kell ébresztened.”

 KÉZZEL KÉSZÍTETT BŐRTÁSKÁK, ELÉRHETŐ ÁRON AZ ANNAMARIA PAP-TÓL>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9.3/10