Több írásunk kapcsán szóltunk már a Sales&more szervezésében megrendezésre kerülő Rapid Business rendezvénysorozatról, de nem meséltünk még, magáról a Sales&more csapatáról, pedig érdemes! A fiatal reklám és rendezvényszervező ügynökség ugyanis mindig igyekszik olyan fontos és “jó” ügyek mellé állni, amelyekről nagy jó dolgunkban hajlamosak vagyunk elfelejtkezni. Pedig magányos pillanatainkban elgondolkozhatnánk, hogy milyen szerencsések is vagyunk, hogy van étel az asztalunkon, a gyerekeink legnagyobb gondja, hogy iphone5 vagy iphone6 legyen a születésnapi ajándékuk vagy, hogy mennyien szenvednek olyan betegségekben, amelyeket mi csak hallomásból ismerünk.

” Talán közhelynek hangzik, hogy mi tényleg törődünk az emberekkel, szívünkön viseljük a szegények és a környezetünk dolgát stb…De aki folyamatosan nyomon követi a tevékenységünket, úgyis látni fogja, hogy mi nem csak vetítünk, hanem tényleg teszünk is valamit! Abban hiszünk, hogy a legkisebb is számít, ezért igyekszünk partnereink figyelmét felhívni olyan ügyekre, ahol az ő segítségük is aranyat érhet!.”

Nektek vannak gyermekeitek? Nekünk vannak!

Minden családos ember értheti és átérezheti, hogy a világon a legnagyobb kincs, akiért mindent, még az életét is feláldozná, a saját gyermeke( legyen az akár vér szerinti, akár nem). Vannak azonban olyan gyerekek ( nem is kevesen), akiknek sajnos nem adatik meg a szerető családi légkör. Az ő segítésüket tűzte ki céljául a Cseppkő utcai gyermekotthon, amely igyekszik kis lakói számára az otthonban töltött időt minél élvezetesebbé és hasznosabbá tenni. Az 1-2-3 ágyas szobákban a gyerekek kialakíthatják a kis fészküket, ki tehetik saját fényképeiket, rajzaikat, posztereiket. Napközben pedig olyan készségfejlesztő szakkörön( agyagozás,újságíróklub, filmklub) vehetnek részt, ahol a megszerzett tudást a későbbiekben is hasznosítani tudják. Ezeknek a gyermekeknek próbált kedveskedni a Sales&more Gyermeknapon:

” Szerettük volna ha ez a nap, amely a gyermekeknek a felhőtlen nevetésről, a kikapcsolódásról és az apró meglepetésekről szól, az otthon kis lakóinak is kellemesen teljen, ezért felkértünk egy bohócot, aki az otthont végigjárva garantáltan minden lurkót mosolyra fakasztott, vagy a kisebbeknek egy-egy lufival is kedveskedett. Nekünk is életre szóló élmény volt!”

Végvári Tiber és Nagy Kyra tulajdonosok kislányukkal

Te már nem eszed meg? Más Igen!

Te tudtad, hogy azok az élelmiszerek, amelyeknek a címkéjén a lejárt jelzés szerepel, a dátum után még 1 hétig fogyaszthatóak? A Nagybani Piac Zrt. és a Magyar Élelmiszer Bank Egyesület a Sales&more-t kérte fel nemrégiben azon nemes akció lebonyolítására, amelynek célja a lejártnak minősített, de még fogyasztható élelmiszerek eljuttatása a rászorulók felé. Az akció olyan nevek közreműködésével vette kezdetét, mint Hajas Laci, Nádas György és a Ripper fivérek.

” Június 4-én, a rászorulóknak szervezett ételosztás szintén a program keretei között zajlik, amely során 5000 adag étel kerül kiosztásra, amely során természetesen mi is közreműködünk.”

Jótékonysági ételosztás a Sales&more-al

Sales&Charity, ahol a jó ügyek számítanak!

A Sales&more ismerőseit és üzleti partnereit is arra biztatja, hogy ne csak a saját bevételeikkel, hanem mások jólétével is törődjenek. Ezért hozták létre, a Sales&Charity zárt Facebook csoportot, amelybe olyan magánszemélyek, vállalkozások jelentkezését várják, akik szívesen karolnának fel társadalmi ügyeket vagy éppen pont fordítva, akik segítségre szorulnak! Keresnek olyan termelő, gyártó vállalatokat, akik felesleges termékeit szívesen eladományoznák, vagy olyan lelkes vállalkozásokat, akik az ötletgyűjtésben segítenének.

” Nem csak kapni, hanem adni is legalább olyan jó! Ezt próbáljuk éreztetni üzleti partnereinkkel és az irántunk érdeklődőkkel, mert rengeteg szervezet van, akik folyamatos segítségre szorulnak! Karácsonykor egy kicsi, 8 fős gyermekotthonnak vittünk ajándékokat, mert túl kicsik ahhoz, hogy a nagyok észrevegyék őket. Üröm az örömben, hogy a legtöbb felajánlás más gyermekotthonoktól érkezett, akiknek az erőforrásaik szintén szűkösek. Többek között ezen is szeretnénk változtatni a jövőben.”

Sales&Charity

Legyél te is részese valami jónak!

Szívesen dolgoznál együtt olyanokkal, akiknek tényleg nem csak a pénz számít, hanem a valódi értékeket is magukénak érzik? Megismerkednél a Sales&more csapatával? Vegyél részt, a Sales&more által szervezett Rapid Business eseményen, ahol hozzád hasonló, gondosan válogatott döntéshozókkal ismerkedhetsz meg és köthetsz üzleteket, akár percek alatt. Gyere, és változtasd meg a  világot!

Rapid Business jún 9

Rapid Business üzleti rendezvény

Intercontinental hotel Budapest

Aktuális időpont: 2015.június 9. Kezdés: 18.00

TUDJ MEG TÖBBET A RAPID BUSINESS-RŐL ÉS REGISZTRÁLJ!>>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.7/10