A hírek szerint Cristiano Ronaldo egy 8.5 milló fontos Bugattival lepte meg magát a karantén ideje alatt. Ronaldo Madeirán tölti karantéban napjait, ahol családja és a kórházból frissen hazatért édesanyja is vele vannak. A hírek szerint az unalmas napokat CR egy igazán különleges autócsodával tette izgalmasabbá: rendelt egy Bugatti Centodieci-t, melyből mindösszesen 10 darab fog készülni. 

Így Ronaldo a 10 szerencsés egyike, akik ezzel a csodaautóval rendelkeznek majd. Az autókat 2021-ben vehetik majd át szerencsés tulajdonosaik. A Bugatti minden vásárlóját mélyreható vizsgálatnak veti alá és csak az altaluk kiválasztott szerencsések vásárolhatják meg az erősen limitált szériás hypercar-t. 

Az ötszörös Ballon d’Or nyertes Ronaldo óriási autógyűjteményének részeként már rendelkezik egy Bugatti Chiron-al és egy Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse-el. Mindkét autó fejtámlája CR7 hímzéssel van díszitve. 

Az új Bugatti modell tisztelgés a legendás Bugatti EB110-hez – a Centodieci elnevezés is mindenképp erre a származásra utal. 

A Centodieci 8 literes W16 motorral büszkélkedhet, 1600 lóerővel rendelkezik, így 100 lóerővel erősebb elődjénél a Chiron-nál. Mindössze 2,4 másodperc alatt képes 0-100 km/h-ra gyorsulni, végsebessége pedig több, mint 350 km/h. 

Egy nemzetközi napilap közvetlenül kapcsolatba lépett a Bugatti-val, és nem tagadták, hogy Ronaldo vevő volt, miközben hivatalosan nem erősítették meg a pletykát. Így sajnos meg kell várnunk, hogy kiderítsük, valóban vásárolt-e, mert a járműveket csak a következő évben szállítják a tulajdonosoknak.

A Bugatti hivatalos weboldala a Centodiece-t “lélegzetelállító” -ként írja le.

“A tíz korlátozott kiadású járművet tökéletes eleganciája és szobrászati szépsége különbözteti meg, így a Centodieci valódi, kézzelfogható műalkotás.” – olvasható a Bugatti honlapján. 

Ronaldo autógyűjteménye szinte felbecsülhetetlen értékű. Garázsában megtalálható többek között egy Lamborghini Aventador, egy Rolls-Royce Cullinan, egy Ferrari F12 – és még sok sok más autó. Barátnője, Georgina néhány hete, születésnapja alkalmából egy 600.000 font értékű, G Wagon-al lepte meg.