Noha az ékszerekre óriási figyelmet fordítanak a vörös szőnyegen, mi kíváncsian figyeltük, hogy az Oscar-gála úriemberei milyen finomságokat villantanak csuklóikon.
A legnépszerűbb márka a Rolex. Oscar Isaac az este legmeglepőbb választását viselte, az Omega 50. évfordulója alkalmából, míg Antonio Banderas az ultra-karcsú és vékony Bvlgari Octo Finissimo-t. Úgy tűnik, hogy celebjeink körében az arany a favorit nemesfém.

 

Mark Consuelos – Arany Rolex Daytona

Az est egyik leglátványosabb és legigényesebb órája Mark Consuelos arany Rolex Daytonája volt. Noha a Rolex Daytona acél változatai továbbra is a legforróbb órák a piacon, az arany verziókat nem szabad figyelmen kívül hagyni.

mark-consuelos

PHOTO : JORDAN STRAUSS/INVISION/AP/SHUTTERSTOCK

Ár: $ 36.650

 

Spike Lee – Rolex’s GMT-Master II “Root Beer” in Everose

Lee Gucci öltönyben érkezett, csuklóján egy Rolex GMT-Master II.-t viselt. Az órák megszállottjai számára ez a verzió igazi kuriózum. A „Root Beer”-t még mindig majdnem olyan nehéz beszerezni, mint a Pepsi-t, különösen az Everose-ben.

spike lee

PHOTO : ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

Ár: $38.250                   

 

Oscar Isaac- Omega Speedmaster Apollo 11 50th Anniversary

Teljesen evidens, hogy rengeteg Rolex, Jaeger-LeCoultre vagy Piaget órát látunk a vörös szőnyegen. Egy Omega Speedmaster, amely tiszteleg a holdra szállás 50. évfordulóján, a legszokatlanabb választás. A népszerű Omega modelleket inkább hétköznapokon szokták viselni, ennek ellenére ez egy éles és érdekes választás, amely arra utal, hogy Isaac óraismeretekből nagyon is képben van.

A tavalyi évfordulóra létrehozott 6969 modellek elfogytak – ha szeretne egyet, akkor az eredeti ár majdnem kétszeresét kell fizetnie most a piacon.

oscar-isaac-1

PHOTO : PHOTO: JORDAN STRAUSS/INVISION/AP/SHUTTERSTOCK; JOHN SALANGSANG/BEI/SHUTTERSTOCK

Ár: $13.900

 

Antonio Banderas – Bvlgari Octo Finissimo Titanium

Az úttörő formatervezéséről és a komoly mechanikájáról ismert Bvlgari Octo Finissimo egy olyan darab, amelyet valódi tiszteletben tartanak a komoly óragyűjtők. Pihekönnyű és rendkívül vékony- tökéletes a szmoking alatti viseléshez.

antonio

PHOTO : RICHARD SHOTWELL/INVISION/AP/SHUTTERSTOCK

Ár: $13.900

 

Rami Malek – Pasha de Cartier Watch

Mint a Cartier márka nagykövete, nem meglepő, hogy Rami Malek a márkát képviselte. Rendkívüli az, hogy a 1993-as Pasha de Cartier modellt választotta. Még nem egészen vintage, de vonzó retro hangulattal rendelkezik, és elegánsan megvillan a teljesen fekete Saint Laurent szett alatt.

rami-malek

PHOTO : PHOTO: JORDAN STRAUSS/INVISION/AP/SHUTTERSTOCK