Érezd magad igazi sztárnak!

Exkluzív, ám otthonos légkör, páratlanul figyelmes kiszolgálás, prémium szolgáltatások – mindez elérhető árakon. Ez a Celebrity Cruises filozófiája; így nem véletlen, hogy a társaság 5* minősítésű óceánjárói évről évre elnyerik a szakmai és a közönségdíjak többségét. Az utasok elismerésének egyik fő oka, hogy a társaság óceánjáróin a kabinok több mint 75%-a rendelkezik saját terasszal, így lehetőség van a megnyugtató, végtelen kék vízben gyönyörködni reggelente. Ez igazán üdítő élmény a többi óceánjáró szűkös, sokszor ablaktalan kabinjaihoz képest. Talán kevesen tudják, de a 90’s években a Celebrity hajóit szerelték fel először hipermodern edzőteremmel és kényeztető spa-val, melyek ma már gyakorlatilag az alapvető szolgáltatások közé tartoznak. A társaság azonban ma is ugyanilyen elkötelezett az újdonságok iránt, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Solstice osztályú hajóik lenyűgöző, csaknem negyed hektáros, igazi pázsittal borított fedélzeti parkja vagy a villámgyors internetezési lehetőséget biztosító, Apple gépekkel felszerelt Celebrity iLounge.

Celebrity Reflection - 1

További információ a Celebrity Cruises társaságról és hajó osztályokról>>

A Celebrity Cruises hajói az igazi luxus pihenésre vágyók körében is kiemelt népszerűségnek örvendenek, hiszen 5-féle, teraszos lakosztály várja az utasokat, ahol modern, otthonos berendezés, tágas veranda, hűtött italok, személyi inas és a lakosztályok utasainak fenntartott VIP étterem fokozza a luxus érzését.

Fedezd fel a Celebrity Cruises új osztályának, első hajóját!

2018 decemberében indul első útjára az új, Celebrity Edge osztály első óceánjárója! A társaság legkifinomultabb hajójának nevezett óceánjáró futurisztikus 3D tervezéssel készült; úgynevezett kifelé forduló design-al, mely igazi újdonságnak számít és jellegzetessé teszi a hajó megjelenését.

A Celebrity Edge egyik különlegessége a világ első, 13 méterre a tenger fölé magasodó, konzolos lebegő terasza. A terasz funkciója szintenként változik; a hajó tetején a romantikus vacsorákat teszi emlékezetessé, a 14. szinten a medence komplexum kiegészítője, az 5. szinten pedig szabadtéri étteremmé alakul át. Ebből a többfunkciós, ám minden helyzetben varázslatos megjelenésből ered a név is – Magic Carpet ( „Varázszőnyeg”).

celebrity-edge-hajo-magic-carpet

Napsütéses, meleg időben a hangulatos tetőkert várja a napozni, pihenni vágyókat; borult időben pedig a felnőtteknek a Solarium fedett medencés komplexuma nyújt kikapcsolódási lehetőséget.

celebrity-edge-tetokert

celebrity-edge-solarium

A lenyűgöző, 23 méter hosszú medence a hajó közepén helyezkedik el, ahol vízbe felállított napágyakkal kiegészített poolbar is várja a felfrissülni vágyókat. A medence szint további újdonsága a kétemeletes martini jakuzzi és a kifelé tekintő privát pihenőkabin.

celebrity-edge-medence

A Celebrity Edge hajók 2 további, új lakosztály típussal is gazdagodnak! Az Iconic Suite hatalmas panorámás teraszán saját privát jakuzzi , a 2 szintes Edge Villákban pedig veranda kert és merülő medence található. Emellett a lakosztályok utasai a VIP napozóteraszon, étteremben és társalgóban is kikapcsolódhatnak.

celebrity-edge-villa

További képek a Celebrity Edge hajóról>>

A Celebrity Edge osztály első hajója a Karib-tenger térségében fog közlekedni; a parti kirándulásokon pedig a világ legjobb idegenvezetői kalauzolják majd az utasokat. A partra szállás az iparágban igazi kuriózumnak számító, légkondicionált, panoráma ablakos kishajókon, úgynevezett Edge Launches módon történik majd.

Ha nem bírsz várni januárig, akkor nézz körbe a Tengerjáró Kft. Celebrity Cruises hajóútjai között, melyek olyan varázslatos vidékekre kalauzolnak el, mint a Bahama-szigetek, Panama-csatorna, Alaszka, Új-Zéland vagy a Galápagos-szigetek!

MEGNÉZEM A CELEBRITY CRUISES HAJÓUTAKAT>>

AZ AUDIÓ STARTUP, AMI MEGHÓDÍTOTTA A BILLIONAIREK SZÍVÉT>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 10/10