Josh Cartu baleset

 

Gresham Palota

A Medgyessy botránytól hangos felújítás után, csak üzemel a budapesti Gresham Palota, pontosabban a benne helyet kapó, Four Seasons Hotel, amely a milliárdos törzshelye. Vagyonokat érő sportautóival Cartu, szerényen a járda közepére áll be, hogy lehetőleg minél több lesifotón villoghasson a járgányaival vagy (és) a legújabb nőivel. Gyakran csak kávézni vagy iszogatni is a kiemelkedően elegáns hotelbe ugrik be, amelynek közelében egyik alkalommal a híres nevezetes BAC Mono-t is összetörte. Azért szerencsére nem esett kétségbe, mivel áll még pár gép a garázsban, amelyet ha meglátunk a járda közepén, mindenképpen ugorjunk be mi is a testhezálló miniruhánkban egy frissítőre.

Josh Cartu

Haraszthy Pincészet

Az etyeki lankákon elterülő luxuspincészetnek szintén gyakori vendége Josh, akár egyedül, akár egy romantikus hosszú hétvége alkalmával. A tradicionális pincészet nem csupán kiváló borairól, hanem elegáns étterméről, és tágas napozóteraszáról is híres, amelyen a milliárdos természetesen sosem osztozkodik a pórnéppel, általában az egész helyet kibéreli, hogy zavartalanul gyönyörködhessen a medence víztükrében, vagy éppen a Victoria’s Secret bikiniben feszítő kísérőjében.

Josh Cartu

Badgirlz Budapest

A nemrégiben megnyílt lebuj, amely az asztalon vonagló lányokról lett igazán híres, Josh szívébe is belopta magát. A barátaival szívesen tölt egy-egy görbe estét a rózsaszín fények között, egy üveg pezsgő társaságában. Az viszont biztos, hogy nem lesz könnyű dolgunk, a tengernyi szép és alulöltözött leányzó között, úgy hogy semmiképpen sem árt ha fiatalok, csinosak és különleges kisugárzásúak vagyunk, hogy kitűnhessünk valamivel a szürke tömegből. De egy próbát mindenképpen megér.

Josh Cartu

IlBacio di Stile

A mindig stílusos, sportosan elegáns Cartu, természetesen nem a Westend kígyózó soraiban várakozik, hanem inkább egy finom olasz kávé mellett az IlBacio di Stile luxusáruház kínálatából szemezget. Általában barna bőrcipőben vagy bőrcsizmában, egyszínű farmerben és pólóban, és barna bőrdzsekiben feszít, természetesen az elmaradhatatlan luxusórái kíséretében. Itt azért el tudjuk képzelni a jelenetet, ahogy a méregdrága és aprócska fehérneműket próbálgatva meg kell kérnünk valakit, hogy kapcsolja be ( vagy ki) a melltartónkat, aki teljesen spontán módon, akár Cartu barátunk is lehetne. A többi már természetesen csak rajtunk múlik.

Josh Cartu

Ferrari Szalon Budapest

A Ferrari tesztpilótájaként is feszítő Cartu természetesen a piros sportcsodákért rajong, óvatlan és kissé gyorsan hajtó vezetőként pedig néha be kell ugrania egy-egy tanácsért a szalonba, vagy csak végtelen idejében megtekinti vagy elviszi egy próbakörre( már ha oda merik adni neki)a legújabb modelleket. Mi itt egy igazán stílusos belépőt csak is bőrruhában tudunk elképzelni, amiben feszítve talán egyszerűbb lesz tanácsot kérnünk a modell-választás tekintetében a mellettünk ácsorgó Cartu-tól abban reménykedve, hogy meghív majd minket is a kizárólag Ferrari-tulajdonosoknak szóló exkluzív partyra( a képen).

Josh Cartu
Hozományvadászok, ezek után kalandra fel! Ki tudja, lehet, hogy legközelebb már mi csodálhatjuk meg a lenyűgöző esti fényeket a száguldó sportkocsikból, vagy éppen mi lehetünk azok, akik dizájner estélyiruhákban jelenhetnek meg a legközelebbi Ferrari-s bulin, hogy aztán lőhessenek egy képet Fernando Alonso-val. Azért, a köszönőlevelet ne felejtsük el postázni Monaco-ból, a Billionaire álnéven futó Jézuskának.

Josh Cartu

 

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9.7/10