A Qatar Airways Business Class egyszerre ötvözi a luxust, a kényelmet és a prémium szolgáltatásokat. A légitársaság Airbus A320 repülőgépeit dedikáltan arra tervezték, hogy az utasok ne csak „szükséges rosszként”, hanem az utazás felejthetetlen élményeként tekintsenek a repülőgépen töltött órákra. A Skytrax kiváló minősítésében egyrészt szerepet játszik a nagyvonalú, 40 kg-ig terjedő poggyászkeret, mely akár a több hetes utazásokhoz is elegendő mennyiségű csomag szállítását teszi lehetővé. Nagyobbrészt viszont a kényelmi funkciók teszik vonzóvá a Qatar Airways Business osztályát; ugyanis itt lehetséges egyedülálló módon, 180 fokban ledönteni, azaz teljesen vízszintes ággyá alakítani az üléseket!

qatar-airways-business-class-bed

A páratlan kényelmet tovább fogja erősíteni a berlini Travel Show-n, idén márciusban bemutatott Qsuite Business Cabin, melynek segítségével a Qatar Airways teljesen újraértelmezi a repülés fogalmát. Az elhúzható fallal lezárható kabinokban az egyedül utazók zavartalanul olvashatnak, filmezhetnek vagy éppen dolgozhatnak, a párok pedig privátszférájukat megőrizve lehetnek egymás közelségében, pont úgy, mintha a saját franciaágyukban töltenék az estét. A luxuskabinok júniustól lesznek elérhetőek, egyelőre csak a London-Doha járatokon, de hamarosan az összes járat Business Class osztályán is elérhetővé válik ez a kényelmi funkció.

qatar-airways-business-class-bed

Szinte repül az idő

Az Oryx One fedélzeti szórakoztató rendszer segítségével szinte repülnek az utazással töltött órák! Közel 3000 féle tartalomból válogathatnak az utasok, így megnézhetik a legújabb mozifilmeket, zenét hallgathatnak vagy játszhatnak az üléseket kagyló formában elválasztó felületen elhelyezett képernyőn.

Az üzleti utazók igényeit figyelembe véve, a Qatar Airways Business osztályán szabályozottan használható fedélzeti Wi-fi, laptop, USB csatlakozó és légi mobilszolgáltatás könnyíti meg a munkavégzést.

qatar-airways-business-class-oryx-one

Csatlakozz a Qbiz ösztönző programhoz!

A Qbiz kis- és középvállalatoknak szánt szolgáltatás lehetőséget nyújt a munkatársak utazási mérföldjeinek gyűjtésére, melyek később akár egy új utazásra, akár turista osztályú jegyek business osztályú ingyenes átfoglalására adnak lehetőséget. Tudj meg többet a Qbiz szolgáltatásról és utazz céges keretek között is a Qatar Airways járatain!

Kényeztetés az érzékeknek

A kényelmi funkciók mellett a szolgáltatások is kiemelkedő színvonalúak. Az utasokat nevükön szólító, készséges légikísérők a Nobu Matsuhisa ( a világhírű Nobu étteremlánc tulajdonosa) által összeállított menüsorokat frissen, gyönyörűen tálalva, hófehér abroszon szolgálják fel. A főétkezések előtt és után pedig édes vagy sós snackeket is ropogtathatunk akár filmezés, akár munkavégzés közben. Az érzékek mellett a testünket az olasz Castello Monte Vibiano Vecchio luxus kozmetikumai kényeztetik; a prémium neszesszerekben többet között ajakbalzsam és frissítő arcpermet is helyet kapott.

Qatar 777 interior shoot

Ezt tudja a világ legjobb Business Class osztálya

Kényelmes, ággyá alakítható ülések, szórakozási és munkavégzést lehetővé tevő szolgáltatások, finom ételek és páratlanul figyelmes kiszolgálás. Kell ennél több egy felejthetetlen utazáshoz? Ha ezek után szívesen kipróbálnád a Qatar Airways Business Class szolgáltatásait, akkor nézd meg az aktuális ajánlatokat és tedd élménnyé a repüléssel töltött hosszú és fárasztó órákat:

IRÁNY A QATARAIRWAYS.COM

qatar-airways-business-class

 

NÉZZ KÖRÜL MIAMI LEGZÖLDEBB LUXUSREZIDENCIÁJÁBAN>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9.7/10