JetSmarter, a private jet applikáció

Mind IOS mind Android okostelefonra elérhető a JetSmarter praktikus applikációja, melynek célja, hogy sokkal egyszerűbbé tegye a magán gépek foglalását és közelebb hozza a repülés ezen kényelmes élményét a tőkével rendelkező, ám saját gépet még nem birtokló Billionairekkel. Vagy pont fordítva; kellemes útitársakat segítsen találni a több órás, egyébként magányosan eltöltött repülőutakra. A JetSmarter az UBER-hez hasonló, széles körben ismert és megbízható szolgáltatóvá szeretne válni, egy a luxus utazás szektorában eddig teljesen ismeretlen, új ám határozottan piaccal rendelkező szolgáltatást kialakítva. Töltsd le az appot, foglalj percek alatt és felejtsd el a sorban állást, a tömeget és a szigorú szabályokat.

Jetsmarter

Hogyan működik?

A JetSmarter appot letöltők kezdetben hozzáférést kapnak a már elismert tagok gépein történő üres helyek lefoglalására és a fixen betervezett utazásokhoz történő csatlakozásra. Majd amikor már kellő értékeléssel rendelkeznek, akkor lehetőségük lesz a saját magán repülőjük hirdetésére is, így utasokat kereshetnek a gép szabad helyeire. Ezáltal az app nem csak kényelmi funkciókat hivatott kielégíteni, hanem a vagyonos, saját repülővel rendelkező milliárdosok ökológiai lábnyomát is szeretné csökkenteni; melynek egyik remek módja, ha a repülőgépeken nem csak 1-2 ember utazik. A folyamatosan bővülő közösség “shared economy” alapokon működik, mely egy erős és összetartó közösségként támogatja a luxus repülés élményét.

Jetsmater App and Jet Interior

Milyen szolgáltatásokat vehetek igénybe?

  • Private Jet bérlés: válaszd ki, hogy mikor, hová és kivel szeretnél utazni és élvezd a teljes szabadság élményét! Nincsen fix indulási idő, lekorlátozott poggyászmennyiség és sorban állás! Végre az utazás igazodik a Te igényeidhez!
  • Helyfoglalás:Foglald le akár 2 hónappal előre utazásodat és csatlakozz egy hozzád hasonlóan izgalmas útitárshoz! Ne feledd a több órás repülőút összehozza az embereket, mely könnyen lehet egy üzleti megállapodás előszele is.
  • Hirdesd az üres helyidet: Abban az esetben, ha saját géppel rendelkezel, akkor könnyedén kereshetsz útitársakat az üres helyekre, hogy gyorsabban és élvezetesebben teljenek a repüléssel töltött órák.
  • Repülés ajándékba: Lepd meg barátaidat, családtagjaidat egy felejthetetlen élménnyel és foglalj a 250.000 üres hely egyikéből!

Megbízhatóak a tagok?

A JetSmarter jelenleg elismert üzletembereket, művészeket és hírességeket tudhat klubtagjai között. A tagok teljes mértékben megbízhatóak, leellenőrizhető háttérrel rendelkeznek. A repülés biztonságát pedig jól képzett pilóták, megfelelő műszaki állapotú gépek és a csomagellenőrzés garantálja. Csatlakozz és utazz együtt Christina Milian énekesnővel vagy Jill Zarin televízió celebbel.

Egyéb VIP szolgáltatások

Ha VIP tagságot igényelsz, akkor a private jet repülések mellett helikopter bérlésre is lesz lehetőséged, így gyorsan és stílusosan érkezhetsz az esti mulatságba, még akkor is, ha másik városban van jelenésed. Emellett meghívót kapsz a privát eseményekre, rendezvényekre, kiállításokra és ha kedved támad érdeklődhetsz az aktuális programokról, eseményekről, bulikról a célállomásodon, ha tárcsázod a JetSmarter Portaszolgálatát.

JetSmarter

További információ:

jetsmarter.com

ISMERKEDJ MEG AZ ALFA ROMEO ELSŐ VÁROSI TEREPJÁRÓJÁVAL>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 10/10