A Pirelli, gumiabroncsokat gyártó vállalat, már 1964 óta nyomja erotikus naptárjait, amelyben évről évre a legfelkapottabb sztárok és a legcsinosabb modellek pózolnak szinte teljesen meztelenül. A fotózáshoz és a tematika megálmodásához minden évben a legtehetségesebb fotográfusokat kérik fel, elég, ha Terry Richardson vagy Annie Lebovitz nevét említjük. A naptárban meztelenül pedig nem kisebb nevek pózoltak már, mint Cindy Crawford, Monica Belucci vagy Naomi Campbell.

A Terry Richardson keze munkáját dicsérő 2010-es verzió sikeredett eddig a legbotrányosabbra, a dzsungelben meztelenül pózoló modellek főszereplésével, köztük a magyar büszkeséggel, Mihalik Enikővel.

Pirelli naptár 2010

 

A tavalyi naptár kicsit konzervatívabb kivitelezése után, idén ismét lekerült a textil a lányokról, hála Steven Meisel divatfotósnak, aki többek között Madonna kebelbarátja és a legendás amerikai Vogue fényképésze. A new york-i fotózás középpontjába a latex és természetesen az erotika került, többek között Natalia Vadianova, Adriana Lima és Candice Huffine főszereplésével. Most jöjjenek a Playboyt megszégyenítő erotikus képek, férfi billionaire olvasóink legnagyobb örömére.

pirelli 2015

 

pirelli 2015

 

pirelli 2015

 

pirelli 2015

 

pirelli 2015

 

pirelli 2015

 

pirelli 2015

 

pirelli 2015

 

Azon olvasóinkat, akik azt hitték, hogy pénzért mindent meg lehet vásárolni, el kell, hogy keserítsük, mivel a naptárhoz csakis a cég kedvenc ügyfelei juthatnak hozzá. Ja, hogy mi azok vagyunk? Gyorsan csekkoljuk a postaládánkat, hátha nálunk járt elsőként a  Mikulás!

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9/10