O-bag1

Az olasz Full Spot márka, amely az O-bag táskák és kiegészítők hivatalos gyártója és forgalmazója, hazájában egyet jelent a minőséggel és a különleges megjelenéssel. Akár táskákról, akár órákról vagy napszemüvegekről legyen szó, mindig törekednek az egyedi igények feltérképezésére és a testre szabhatóságra, amelyet a szabadon kombinálható elemek tesznek lehetővé.

A 2009-ben alapított márka kezdetben órák tervezésével foglalkozott, de az átütő sikert a nemrégiben megjelent táska kollekció hozta el számukra, amely a világon több, mint 40 országban érhető el, köztük hazánkban is, a Westend bevásárlóközpont földszintjén és a frissen nyitott, exkluzív Andrássy úti üzletben.

O-bag2

Az O-bag táskák teste minden esetben etilén-vinil-acetátból (EVA-ból) készül, amely biztosítja a könnyű tisztíthatóságot, ellenáll a repedéseknek és a karcolódásnak, vízálló, nem fakul meg, sőt UV védelemmel is rendelkezik! Tehát minőségben és tartósságban, semmiben sem különbözik a hagyományos bőr vagy műbőr táskáktól. A táska alapját adó testek közül választhatunk a hagyományos kézitáska méretű Standard, a MINI, a kicsit nagyobbacska CHIC, a vállra akasztható FOLDER és POCKET, a textillel kombinált BASKET és a gyékénytartóval is rendelkező BEACH formák közül.

Ha az egyéniségünkhöz leginkább illeszkedő testet már megtaláltuk, akkor pedig kiválaszthatjuk, hogy hosszabb, rövidebb, kötélből készült, bőr, vagy vállon átvetős füllel kombináljuk kedvencünket. Ezek után pedig szabadon eldönthetjük, hogy szeretnénk-e bélést vagy egyéb díszítést a kézitáskánkra.

Elsőre talán kicsit szélesnek tűnhet a lehetőségek tárháza, így elhoztunk pár, már kész O-bag táskát, hogy a kevésbé fantáziadús vásárlóknak is lehetőségük legyen megtalálni a számukra legkedvesebb darabot/ darabokat. De érdemes követni az O-bag hivatalos FACEBOOK oldalát is, hogy további inspirációt szerezhessünk!

O-bag3

 

Nekünk a STANDARD megjelenésű táskák közül inkább a visszafogott színű, barna, fekete, fehér vagy rózsás árnyalatú modellek a kedvenceink, amelyeket egy valódi bőrből készült füllel és béléssel kiegészítve akár az irodában is viselhetünk.

O-bag Standard bag

A divatrajongók bizonyára a nagyobb méretű CHIC modellek közül választanak majd, mondjuk egy barna bőr füllel kombinált törtfehér darabot, amiben biztosan elférnek a bevásárló túrán beszerzett új ékszerek.

O-bag5

Újdonságként érkeztek a FOLDER táskák az üzletekbe, amelyek igazi gyöngyszemként tündökölnek az átlagos fekete, textil, tépőzáras laptoptáskák között! A FOLDER modellek esetében lehet választani a finom kidolgozású bőr felsőrészek és a rafiából készült díszítések közül is, hogy a nyári szafari trendekhez igazodóvá varázsolhassuk az alapmodellt!

A strandszezon közepén pedig kihagyhatatlan beszerzésnek gondoljuk az élénk színű, kötélből készült füllel és egy ajándék gyékénnyel kombinált BEACH strandtáskát, hogy a tengerparton se maradjunk észrevétlenek!

Természetesen csak pár példát hoztunk, hiszen a variációk száma végtelen! Érdemes tehát ellátogatni a Westend bevásárlóközpontban található üzletbe vagy az újonnan nyílt Andrássy úti O-bag Store-ba! Mindkét üzletben, minden nyári újdonság elérhető és hála a segítőkész eladóknak, biztosan nem kell tanácstalanul álldogálnunk a polcok között!

Budapest  O-bag Stores:

Andrássy út 18. és WestEnd földszint

O-bag5

 A 6 LEGSIKERESEBB NŐI START-UP VÁLLALKOZÓ>>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.3/10