A kínai ZTE cégből kivált Nubia márkanév valószínűleg itthon még sokaknak nem mond semmit, pedig a gyártó üstökösként tör előre a kínai piacon. Ennek oka, hogy kifejezetten a brutális játékélményre specializálódott okostelefonjaiknak nem is lehetne aktuálisabb az időzítése – hiszen manapság már a gamerek többsége nem PC-n hanem mobilon temetkezik bele a virtuális világba. Na nekik szól a Red Magic 3S!

Nubia-Red-Magic-3S-with-Snapdragon-855-SoC-may-launch-in-September

Gyorsaság és élmény megszakítás nélkül

90 Hz-es Full HD+ AMOLED kijelző, amin még a legpörgősebb akció játék képi világa is szaggatás nélkül elevenedik meg, mindez kiegészítve a 855 Plus rendszerchippel, UFS 3.0 tárhellyel és 12 GB RAM-mal a masszív kapacitást igénylő, fagyásmentes küldetésekhez. Az 500 mAH, gyorstöltésre is alkalmas akku pedig garantálja, hogy ne kelljen megszakítanod a küzdelmet a telefon lemerülése miatt és elég lehessen egy gyors vacsora alatti idő az újrakezdéshez.

Ha pedig mindez nem lenne elég, a készülék oldalán elhelyezett érintésérzékeny triggerek teszik könnyebbé a játékot a kontrollerhez szokott kezeknek, az előlapi hangszórók a játékélményt maximalizálják, a hátlapba épített ujjlenyomat olvasó pedig beviteli forrásként is használható.

A játékba melegedj rá, ne a mobilodra

Ha nem ma kezdted a gaminget, akkor biztosan ismerős lehet az a kellemetlen helyzet, amikor a telefon túlmelegedése miatt kell megszakítanod a játékot vagy izzadó kézzel folytatnod a harcot. Ezt most felejtsd el! A Nubia Red Magic 3S hátlapba épített ventilátora gondoskodik a masszív belső felszereltség üzemi hőmérsékletének fenntartásáról! Az apró légterelő rendszerben egy 14 000 RPM fordulatszámra is képes ventilátor dolgozik, ami csak akkor kapcsol be, ha valamilyen energiaigényesebb alkalmazást futtatunk, ami elkezdené felmelegíteni a mobil belsejét. Arra azért kíváncsiak vagyunk, mennyire zúg ilyenkor a telefon, mindenesetre a gyártó szerint a légterelő használatára tényleg csak a legkomolyabb appok futtatásakor van szükség, és akkor sem folyamatosan. Sőt, az Android 9 alapokon a ventilátor működése egyénileg is szabályozható!

red-magic-3s-nubia

Miben tud többet a 3S?

Az év elején bemutatott Red Magic 3-hoz képest erősebb rendszerchip, 265GB-os UFS 3.0 tároló és újratervezett, ventilátorral kiegészített folyadékhűtési technológia. A kamera, a kijelző és a dizájn is azonos, így tehát inkább csak apróbb frissítésről beszélhetünk.

A Kínában szeptember 9-től elérhető Red Magic 3S ára 125 000 forint körül mozog, globálisan pedig októbertől lesz elérhető, várhatóan sima 3-as testvéréhez hasonlóan, Magyarországon is.

 30 ÉV UTÁN ÚJRA VERSENYBE SZÁLL A PORSCHE>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 9/10