Az Atlanti-óceán partján, a Miami Beach szörfösök kedvelte partszakaszán magasodik a 70 luxus lakást magába foglaló Eighty Seven Park rezidencia. Az építészet, a dizájn és a természet kellemes összhangja jellemzi az ég felé magasodó épületet, melyet Renzo Piani, Pritzker-díjas építész jegyez. Az Olaszországban született építész vérében van a mediterrán életérzés, a tenger sós illata és a napsütés, a fény iránti rajongás- melyek a villa tervezésénél is első számú prioritást élveztek. Egy olyan épületet szeretett volna Piani alkotni, mely egyszerre tekint az égbe, közel van a vízhez és a buja természet zöldellő frissességéhez.

Egyensúlyban a természettel

Az Eighty Seven Park talán legnagyobb előnye a természethez és a vízhez való közelség. Az épület északi részen került kialakításra a kellemesen árnyas, fás sétányokkal és padokkal szegélyezett privát park, melyet a new york-i Governor’s Island modernizálásáért felelős társaság formált a béka szigetévé. Emellett az épület közvetlen közelében helyezkedik el a városi park is, ha a lakóknak egy hosszabb sétához vagy egy frissítő limonádéhoz támadna kedve.

A napfény szerelmeseit a lakásokhoz tartozó hatalmas teraszok mellett, egy központi napozóterasz is várja, melyet egyik oldalról kristálytiszta vizű tavacska, másik oldalról pedig egy csobbanásra csábító medence szegélyez. Bár az épület csak pár lépésre fekszik az óceántól, azért a kellemes napágyak és az égszínkék víztükör látványa is eléggé csábítónak tűnik.

A kényelmes napágyakkal felszerelt napozóterasz közvetlenül a recepciónak helyet adó Lobby közös helyiségből nyílik, mely az épület természetközeli dizájnjához igazodva, páfrányokkal és pálmafákkal dekorálva várja az érkezőket. Az épület emellett rendelkezik saját könyvtárral is, mely a könyvek mellett magazinok hatalmas választékát is kínálja a lakóknak.

Frissülj fel a medence partján

A Lobby térben ínycsiklandó borok, a medence partján elterülő Fugo Bárban pedig különleges koktélok kínálnak felfrissülést. A nyitott bár rész melletti stég közvetlenül az óceán partjára vezet, így nem csak a medence, hanem a beach felhevült vendégeit is tárt karokkal várja.

Stílusosan saját edzőterem és spa részleg is elérhető az épületben, hogy a hűvösebb napok se teljenek unalmasan a lakók számára.

Villa a város fölött

Az épületben megvásárolható 70 darab penthouse típusú lakás mindegyike modern, minimalista dizájnban készült. A hatalmas üvegfelületek, a természetes fa és a natúr színek összhangja az otthonokban is szimbolizálja az épület és a természet egyensúlyát. Amerikai konyhás nappali, óceánra néző hálószoba és hatalmas terasz kényezteti a leendő lakókat.

Legyen szó egy baráti vacsoráról, délutáni szunyókálásról vagy relaxáló kádfürdőről- itt minden lehetséges!

Az Eighty Seven Park inkább európai hangulatú, letisztult vonalvezetésű otthonainak egy része már most elkelt; többek között Novak Djokovic teniszlegenda is a leendő szomszédok között szerepel. Ha kedvet kaptál akár a körbenézéshez, akár a költözéshez akkor tudj meg többet az Eighty Seven Park hivatalos oldalán:

EIGHTY SEVEN PARK OFFICIAL SITE

FRISSÍTSD FEL OTTHONOD AZ ÉV PANTONE-SZÍNÉVEL!>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 10/10