Itt van az ősz, ilyenkor elkezdünk melegebb ruhákat hordani, melegebb színeket viselni, étkezésünk is megváltozik. S nincs ez másképp a parfüm választásunkkal sem. Ősszel erőteljesebb, fűszeresebb illatot választunk, mely beillatozza, a sálunkat, kabátunkat, és melegséggel tölt fel. Minden nőnek szüksége van hogy megtalálja vonzerejét, kedvenc illatát. Annyi illat van már a piacon, segítünk ötletet adni. Itt vannak a legdrágábbak, és amiket Hollywood csillagai használnak.

Caron Poivre

2000 dollárba azaz 337 ezer forintba kerül a Poivre egyik uniszex darabja, a Caron. Az egzotikus illata a levendulának, jázminnak, rózsának és a szegfűnek köszönhető. A Caron olyan nagy márka, hogy hivatásos parfümőrt alkalmaz.

Parfum

 

Clive Christian No 1.

Ezért a parfümért talán annak extravagánssága miatt kell csaknem 360 ezer forintot fizetni, hiszen egy üveg ára 2150 dollár. Az indiai jázmin és mandarin keveredik benne. Igaz ez esetben nem csak az illat kerül ennyibe, hanem a csomagolásnak is borsos ára van, mert az kézzel készített ólomkristályból üveg nyakán egy 24 karátos aranyszegély virít.

Parfum

 

A nők általában évszakváltáskor megváltoztatják illatukat, mely segíti vonzerejüket kiemelni.  Coco Chanel is úgy tartotta, hogy annak a nőnek, aki nem visel parfümöt, nincs jövője. Christian Dior ennél kicsit visszafogottabban nyilatkozott, szerinte egy nőről többet árul el a parfümje, mint a kézírása. Ezek után nem csoda, hogy a nők is előszeretettel fújnak magukra különleges illatokat. Nézzük a Hollywood-i hírességek milyen ilattal peremetezik magukat.

Angelina Jolie

A színésznő a levendula, a jázmin és a bazsarózsa kombinációjáért van oda, és a Guerlain Eau de Parfum Florale illatáért rajong.

62A69E9C-BBCE-482F-8406-96D6B1264B6A

Katie Holmes

A sztár az írisz és a fehér szantálfa egyvelegéért van oda, ő a Bulgari Pour Femme illatát használja. Összetétele: virágos, púderes, klasszikus stílusú parfüm, amely ékszerként díszíti a nőt, aki viseli. A Pour Femme a kifinomult, könnyed, légies nő parfümje.

7AB79B7D-533E-44C1-B20B-D54B1BE8C295

 

Nicole Kidman

A színésznő számára a nárcisz, a jázmin és a lilaakác a tökéletes társ, ha parfümről van szó. Ő a Diptique Olene illatát fújja magára. Összetétel: lonc, nárcisz,jázmin, lilaakác, fehér virágok, zöld tónusok