Egy La Perla melltartó kiskereskedelmi ára 500–600 dollár között mozog, a speciális kiadásúak már ezer dollár felettiek, az arannyal és a drágakövekkel díszített darabok pedig még drágábbak. 

Ennek oka, hogy ezek a fehérneműk Olaszországban készülnek, kézműves, kiváló minőségű anyagokból.  

Az ikonikus márka akkora hírnevet szerzett magának, hogy olyan hírességek viselik, mint Victoria Beckham, Beyonce és Kendall Jenner.

La Perla rövid története

A La Perla-t az olaszországi Bolognában alapította Ada Masotti, egy női fűzőkészítő 1954-ben. 1988-ban a People Magazine címlapján így írnak a márkáról: „Amikor az alsónemű nagyszerű, az bizonyára La Perla fehérnemű.” Ruházatot, kiegészítőket és illatanyagokat is készítenek.

La Perla-Kardashian botrány

2017-ben Kendall Jennernek fel kellett bontania a Victoria’s Secret szerződését annak érdekében, hogy bemutathassa a La Perla kollekcióit. Ebből egy óriási dráma kerekedett, amire Kendall szerény véleménnyel reagált:

„nem közlekedik Kia-val, ha van Ferrari is”.

La Perla Basic melltartó

A legjobb minőségű, kézzel készített melltartók a La Perla Shape-Allurerel kezdődnek, melynek darabja 200 dollárért szerezhető be. Multifunkcionális melltartó pántokkal rendelkezik, és hat különböző módon viselhető. LYCRA® anyagból készül, fehér, bézs és fekete színben kapható, mely kiválló alapot nyújt a kristályok, virágok vagy szegecsek számára.

La Perla fürdőruha, parfüm,

La Perla szakértői tudását fürdőruhák készítéséhez is alkalmazza. Szakterületük a beépített melltartóval rendelkező felsők (1000 dollár), amelyeknek olyan külső megjelenése van, amelyen biztosan megragad a szemünk.

A J’Aime La Nuit  a La Perla bestseller parfüme. Csábító, érzéki és füstös, zamatos körte, és erotikus orchidea jegyekkel fűszerezve. Leginkább esti programokhoz illő illat.  14.000 Ft-tól kapható.

 

Üzlet

A La Perla csúcsminőségű fehérnemű márkát birtokló cég a Perla Fashion Holding megerősítette, hogy 23 millió euró értékű növekedést ért el 2019 májusában.

Az igazgatótanács jóváhagyta, hogy új részvényeket bocsássanak ki külső befektetők számára, ennek alapja a társaság nettó saját tőkéje 450 millió euró, amely egyenlő 51.111.111 új részvénnyel. Ez a növekedés a La Perla tulajdonjog változásának köszönhető, amelyet 2018. februárjában a holland Sapinda Holding P.V társaság vásárolt meg.