Tudod, ők azok az emberek, akik elképesztően ambiciózusak, a kávé lételemük, mindig dolgoznak, tulajdonosok vagy vezetők és sosem merülnek ki a tartalékaik. Az élet minden területén, minden pillanatban képesek a maximumot nyújtani. Vajon, hogy csinálják? Néha irigyeljük őket, néha utáljuk, mert jobbak nálunk. De megismerni, majd tanulni mindenképpen érdemes tőlük, hogy magunkból is kihozhassuk a legtöbbet!

"A type" guy

1, Nem türelmetlenek, csak hatékonyak!

Utálják a várakozást, a sorban állást, a holt időket. Nem azért, mert túlpörgött duracell nyuszik és utálnak mindenkit, aki lassabban és kevesebbet dolgozik náluk, hanem mert az életükből elvesztegetett időnek látnak minden felesleges várakozással töltött percet. Ettől úgy érzik, hogy nem tudnak haladni a kitűzött céljaik felé. Ezért igyekeznek ezeket a perceket is minél hasznosabban tölteni.

2, Sosem érkeznek pontosan

Ha megbeszéled velük, hogy 8.00-ra ott lesznek, biztos lehetsz benne, hogy 8.25 előtt felesleges érkezned. Miért csinálják ezt? Nem tiszteletlenségből, egyszerűen csak vagy nem biztosak benne, hogy tényleg megéri veled tölteni az idejüket, vagy pedig mert ők a nagyágyúk. És megtehetik.

3, Lista szerint élnek

Annyi teendőjük van egy nap, hogy muszáj folyton listákat készíteniük, hogy ne felejtsenek el semmit. Vagy nekik, vagy a titkárnőiknek. Talán nekünk is érdemes lenne minden nap elején összeszedni a teendőket, hogy aztán úgy hajthassuk álomra a fejünket, hogy látjuk,ma tényleg eredményes napot zártunk.

4, Extrémen cél orientáltak

Hogyan tudnánk elérni amit szeretnénk, ha még abban sem vagyunk biztosak, hogy mire vágyunk? Első körben találjuk ki, hogy mit akarunk elérni, aztán szedjük pontokba, hogy mit is kell tennünk ezért. Most már “csak” a megvalósítás áll előttünk!

5, Nehezen relaxálnak

Na ez az a pont, ami bizonyítja, hogy íme, az “A-listások” sem tökéletesek! Az a bajuk,hogy túl tökéletesek akarnak lenni! Mi inkább ne legyünk annyira maximalisták, hogy képtelenek legyünk lazítani egy pohár bor és egy könyv mellett, és még az esti buliban is a telefonunkat csekkoljuk. Már túl késő? Esz minket a stressz? Menjünk el egy jógatanfolyamra és kapcsoljuk ki a mobilunkat alvás előtt. Sokat fog segíteni!!

6, Idegességükben pótcselekvéseket csinálnak

Tekergetik vagy simítják a hajukat. Rágják a körmüket vagy a bőrüket. Pattogtatják a tollukat. Rágóznak. Ezek mind, a stressz felhalmozódása miatt alakulnak ki. Valóban rossz szokások? Valakinek segítenek kicsit a kikapcsolódásban, de összességében csúnya és kényszeres cselekvésekről van szó, amelyekről jobb lenne leszokni. Nekünk pedig nem rászokni. Bár tény, hogy a negatív reklám is reklám, és a személyiségünk fontos részévé válhatnak a pótcselekvéseink, amik valóban felejthetetlenné tesznek minket.

7, Érzékenyek

Nem azért készülnek idegbeteg módon a születésnapi bulidra, mert olyan eseményt akarnak, amely az ő színvonalukat is megüti, hanem mert tényleg Neked akarnak jót! Érzékenyek és törődnek másokkal, néha talán túlságosan is. Próbáld ezt elnézni nekik.

8, Sokat rágódnak

Ismered azt az érzést, amikor napokig vagy hetekig rágódsz a hibáidon? Ebben Hasonlítasz az A-listásokra! Ők ugyanis rengeteget elmélkednek, elemzik a múltat, de nem nosztalgiából, hanem mert szeretnének tanulni és még tökéletesebbek lenni. Érdemes lenne nekünk is a hibákat keresni és elemezni az elveszett szép emlékek helyett!

"A type" guy1

Reméljük ezek után nem válunk kikapcsolódásra képtelen, koffein-infúzióval működő droidokká, csupán céltudatosabb és rendezettebb életet élő nagystílű Billionaire-ekké, akik az élet császárai, mert nem csak álmodni mernek, hanem megvalósítani is!

TALÁLD MEG TE IS ÁLMAID MUNKÁJÁT! >>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.3/10