Luxus őrültségek

#1. Arany

Ahogy azt sejtjük, az aranyba való befektetés mindig jövedelmező lehet, ám számos híresség, vagy épp a világ különböző tájain élő milliárdosok mégis kicsit más formában kivitelezik ezt.
Egy Hong Kongban élő milliárdos például a fürdőszobáját öntötte aranyba, mely 3.5 millió dollárba került. Aranyból van a wc, a fürdő kabin, a wc papírtartó, a tükör keret, a csillár és minden, a fürdőszobához tartozó kiegészítő.

#2. Kisállat klónozás

Elsőre elég extravagáns dolognak tűnhet, mintha csak egy film forgatókönyvét olvasnánk, de jelen esetben ez a valóság. A ViaGen cég Texasban található, gyakorlatilag egy komplett ’árlistával’ rendelkezik a cég. Egy nagy cég tulajdonosa 100 ezer dollárt költött kutyája klónozására.

#3. Vízum

Sokan nem tudják, de lehetőség van Thaiföldön 5-10-20 éves időintervallumra vízumot vásárolni, mely időtartamtól és szolgáltatástól függően 15 ezer-30 ezer dollár között mozog. Ez a vízum lehetővé teszi, hogy tulajdonosa bármikor jöhet- mehet, egyéb luxus szolgáltatásokat igénybe véve, mint például saját golf pálya, saját szállodahasználat.

#4. Heirbnb

Szinte ugyanaz, mint az Airbnb, de ez a platform kizárólag a gazdag rétegnek nyújt különböző luxus szolgáltatásokat. Alapvetően a milliárdosok használaton kívüli kúriáit, nyaralóit lehet kölcsönözni egymástól, egy éjszaka ára 48 ezer dollár is lehet.

#5. Emeletek

Akik megtehetik a szállodákban 2-3-4 emeletet is kivehetnek kizárólag saját részre, oda repíthetik magán gépeiken a saját séfjüket, hogy kellemesen töltsék szabad idejüket.
Egyébként a szaúdi hercegnek ez körülbelül 50 ezer dollárjába került egy éjszakára.

#6. Egy kis extra

Sokan vannak a világban, akiket foglalkoztat a túlvilág gondolata, vagy egyenesen félnek ettől, és beleremeg minden porcikájuk, ha arra gondolnak, hogy házukban szellemek élnek, vagy csak épp jelen lehetnek.
A hírességek közül például Lady Gaga 50 ezer dollárt költött egy szellem detektorra, mely egy olyan eszköz, amit a ’hivatásos’ szellemvadászok is használnak munkájuk során.