AJT Jewellery

Emlékeztek még a Feláldozhatók, legendás akciósztárokat felvonultató kultuszfilmre? És Stallone koponya-mintás gyűrűjére? Na, íme egy lázadó stílusú AJT darab! Az ausztrál Anthony Troiano 2013-ban Melbourn-ben indította el, akkor még csak hobbiból, a koponya mintázatú gyűrűket felvonultató ékszer manufaktúráját. Mára egészen kinőtte magát; menő hírességekkel dolgozik együtt és az Instagramon is számos követőt tudhat maga mögött. Ékszerei ezüstből, acélból és drágakövekből készülnek, többségben koponyát mintáznak, de akadnak köztük farkas, vagy kereszt mintás darabok is. Nők és Férfiak egyaránt szemezgethetnek a kollekcióiból, melyekért darabonként 380 000 db ezrest kérnek. Minimum.

 

Van Cleef & Arpels

A korábban általunk már bemutatott, Rich Kids of Beverly Hills milliárdos csemetéket népszerűsítő sorozat sztárjai hozták divatba a több, mint 100 éves francia divatház jellegzetes ékszereit. Az aranyból és drágakövekből készülő ékszerek közül a lóhere mintázatú a legnépszerűbb, de a kollekciók között böngészve találunk még jó pár lenyűgöző darabot. Az árak ugyan nem túl publikusak, de a mi információink szerint kb. 500.000 Ft-tól felfelé mozognak. A gyönyörű lóhere mintás nyakláncok színes medálja egyébként festett porcelánból kézzel készül, a többi eleme pedig tiszta arany. Online nem tudunk rendelni a divatháztól, a vásárláshoz el kell látogatnunk a legközelebbi ékszerüzletükbe, mondjuk Párizsba.

Cartier

A Kardashian lányok kezdték el először viselni, de az arany, ezüst és rózsaarany színben elérhető Cartier karkötők azóta a Billionairek kedvencévé váltak!  A karkötők 18 karátos sárga, rózsa vagy fehér aranyból készülnek és gyémánt berakással díszítettek. A darabonként több, mint másfél millió forintot érő karkötők természetesen csak párban vagy éppen halmozva mutatnak valahogy, így egy kisebb autó árát be kell fektetnünk, ha tartani akarjuk a lépést a trendekkel. A LOVE kollekció mellett a Juste Un Clou szintén nemes aranyból készülő karkötői is elég népszerűek, amelyeket elsősorban a Rolex órák kiegészítőjeként viselnek kedvenceink.

 

 

Smith + Mara

Sara Smith és Mara Rothbart 2012-ben nyitották meg első ékszer üzletüket Los Angeles-ben. Rendkívül kifinomult, letisztult ékszereik hamar meghódították Hollywoodot, de most már Európában is egyre többen viselik a többnyire villám mintázatú gyűrűket és nyakláncokat. A 14 karátos aranyból és gyémántból készülő ékszereik minium 300.000 Ft-ba, de inkább 500.000 Ft-ba kerülnek; bár tény, fényévekkel jobban néznek ki, mint a high street fashion üzletekben halomszámra beszerezhető koppintások.

3769e05edfabf2fcc08d1e54147f3376                                                      

 

ÁLLÍTSD ÖSSZE A SAJÁT O-BAG TÁSKÁDAT>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 10/10