Szép test, előnyös bikini

A feszes, narancsbőrmentes test persze nem születik meg egyik napról a másikra, de a kellemesen bronzos bőrszín és egy előnyös bikini elég sokat tud segíteni. A barna szín sokkal szebbnek, egyenletesebbnek mutatja a bőrfelszínt, egy kis ügyesen felvitt csillogó, bronzosító krém pedig hamar az előnyös területekre tereli a tekintetet. Ha nem is a fekete, de a világos barna szín kötelező, a csillogó krémet pedig vidd fel vékonyan a kulcscsontodra, a dekoltázsodra és a lábszárad közepére, hogy optikailag vékonyabbá tedd a sziluetted.

A fürdőruha trendeket tekintve idén egyértelműen visszatértek az egyrészes darabok a köztudatba. A sok pántos, különlegesen kivágott, tavaly übertrendi fazonok helyett az új modellek kizárólag a comboknál vannak felvágva, de ott csípőcsontig. A kifejezetten szexi fazon viszont nem mindenkinek áll jól, így a kicsit retro hatású, magas derekú bikiniket azoknak ajánljuk, akik inkább gömbölyded formákkal rendelkeznek. Nagyon úgy tűnik, hogy az egyre apróbb modellek ideje lejárt és az egyre többet takaró fazonok az IT-lányok új kedvencei.

( Két részes fürdőruha- Mikoh, Egy részes sárga fürdőruha- Private Party, Rózsaszín fürdőruha- Bikyni, Szárazolaj- The BodyShop)

03-bykini 04-private-party hbz-swim-mikoh

“Most jöttem ki a vízből” séró

Szerencsére egyre több helyen be lehet már szerezni eredeti tengervízzel dúsított haspray-t, amely a kulcseleme a kicsit kócos, lazán hullámos megjelenésnek. Egyszerűen csak fújd be a spray-vel a loboncodat és tekergesd a tincseket lazán az ujjaid köré, hogy kicsit hullámosak legyenek. Úgy tűnhet, hogy ez a “most jöttem ki a vízből” séró magától áll így, de ha egyszer megcsináltad inkább kerüld vele a vizet, mert hidd el közvetlenül fürdés után senkinek sem áll ilyen tökéletesen a sérója.

Láthatatlan smink

Eszedbe ne jusson élénk rúzzsal és tökéletesen alapozott arccal a napra menni! Nem csak egészségtelen és bőröregítő hatású, hanem kifejezetten divatjamúlt is. Az IT-lányok inkább a láthatatlan makeup-ra esküsznek, amit egy kis gyakorlással te is könnyen elkészíthetsz. Az arcodat ne alapozd le teljesen, csak azokon a pontokon, ahol bőrhibákat találsz, vagy használj egyszerűen színezett hidratáló krémet. A smink kulcseleme a szempilla. Ez az egyetlen pont, ahol eshetsz túlzásokba. Vízálló szempillaspirállal több rétegben színezz, vagy válassz nyárra tincsenként a sajátjaid közé helyezett 3D műszempillát. A színezett ajakápolók azok, amelyek még sokat dobhatnak a megjelenéseden, amellett, hogy hidratálnak is.

A Napszemüveg

Egy jó napszemüveg nem csak a káros napsugaraktól véd meg, hanem az öltözéked kötelező kiegészítője is, ami egy csapásra stílusikonná varázsol. A fazonokat tekintve a kevésbé hagyományos pántos megoldás és a tökéletesen kerek indult hódító útjára. Ha megpróbálkoznál az új trenddel, van két kedvencünk, de tonnányi szám sorakoznak a hasonló darabok a street fashion üzletek polcain is.

( Dior napszemüveg , The Row napszemüveg)

762753499158_shad_fr s_56dc53c3c6c795fbaa002cae

Tökéletes kiegészítők

A hosszú és a rövid láncok nem hiányozhatnak a ruhatáradból, ugyanúgy ahogyan egy fényvédős termálvíz spray és egy felkapott könyv sem. Mondjuk a gyémántok új Bibliája, a Brilliance and Fire, Rachel Bergstein-től, vagy az internetet, mint egy új művészeti jelenséget bemutató regény, a Magic and Loss, Virginia Hefferman tollából.

                                                              

 

FEJEDELMI LAKOMA A KEDVENCEDNEK>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
6/10
High-end faktor
7/10
Overall score: 7.3/10