Mire használjuk a gőzpárolót?

Ma már egyre többen kötelezzük el magukat az egészséges életmód mellett, amelynek alapvető eleme a nagy mennyiségű zöldség és gyümölcs fogyasztás illetve az egészségtelen és felesleges zsiradék mellőzése a főzés során. A zöldségeket sok esetben főzve fogyasztjuk, pedig a főzés során a vitamin és ásványi anyag tartalom nagy része távozik. Abban nyújtanak segítséget, hogy a zöldségek és gyümölcsök ízletesebbek, ropogósabbak maradjanak, megőrizzék vitamintartalmukat és nem utolsó sorban gyorsabban készüljenek el. Emellett halakat és húsokat is készíthetsz a kombi gőzpároló segítségével, amelyek azért lesznek omlósak és szaftosak, mert a sütés során saját magunk határozhatjuk meg az egyes lépéseket és az üzemmód mellett pontosan beállíthatjuk a hőmérsékletet, a párolási időt és a párolótér páratartalmát is. A sütési és párolási funkciók egyesítése azért is praktikus, mert így nem kell két készüléket elhelyezned a konyhában, hanem elég egy kombinált eszközt választanod, amelyben minden szükséges funkciót megtalálsz.

Amivel a Miele többet tud

Számos más gyártó kínálatában is találunk kombinált gőzpárolókat, de bátran állíthatjuk, hogy a német márka szakértelmével és időtálló minőségével eddig senkinek sem sikerült felvenni a versenyt. A legújabb csúcsmodell, a DGC 6860 XXL 68 literes, strukturált nemesacélból készülő párolótérrel rendelkezik és tökéletesen kombinálja a gőzpárolónak és a hagyományos sütőnek az előnyeit. A gőzpároló funkció esetében érdemes megemlíteni a kiemelkedően gyors felmelegedési időt, amely azért lényeges, hogy az élelmiszerek minél több tápanyagot tudjanak megőrizni. Illetve egy szabadalmaztatott technológiájú, kábel nélküli húsmagmérő tű is jár a készülék mellé, hogy a húsételek elkészítése is egyszerűbb lehessen! Emellett a készülék rendelkezik még több sütési és három grill funkcióval is.

Tudtad?

A Miele gőzpárolókat 20 éves élettartalomra tesztelik, ezzel garantálják a már többszörösen díjazott német minőséget.

Magasabb tudás, könnyebb kezelhetőség

A kombi gőzpárolók csúcsmodellje 200 féle automatikus programot kínál a pároláshoz és sütéshez, de akár egyéni programok beállítására és mentésére is lehetőséget nyújt. A széleskörű tudás, viszont meglepően könnyű kezelhetőséggel párosul, amelyet az M-Touch, okostelefonokhoz hasonló, magas felbontású kezelőfelülete garantál. Ennek az újításnak a segítségével biztosan megtalálod a kedvenc programodat! Azért, hogy ne csak a főzés, de a takarítás is könnyen menjen, a készülék speciális PerfectClean bevonattal rendelkezik, amely csúszós felületének köszönhetően jelentősen megkönnyíti a makacs szennyeződések eltávolítását.

A kombinált gőzpárolók csúcsmodellje Nemesacél, Briliáns fehér, Havanna barna és Obszidián fekete színekben érhető el; és minden esetben jár hozzá egy univerzális sütőtepsi, egy kombinált rács, egy perforált nemesacél párolóedény, sőt egy Miele szakácskönyv is! Ezek után nem kérdés, hogy a Miele beépíthető, sütésre és párolásra is alkalmas csúcsmodelljének ott a helye minden egészségtudatos háztartásban.

Irány a Miele.hu, ahol bővebben olvashatsz a DGC 6860 XXL csúcsmodellről

 

 4 FRISS TAVASZI PROGRAM A FŐVÁROSBAN

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9/10