chef-heinz-beck

Brown’s Hotel Heinz Beck-módra

Mediterrán ízek, friss alapanyagokból a 3 Michelin-csillagot nyert Heinz Beck irányításával. Erre számíthatsz, ha felkeresed az 5 csillagos Brown’s Hotel éttermét Londonban. Úgy tűnik a sztárséf tavalyi évben, 6 héten keresztül futó, olasz pop-up étterme akkora sikert aratott, hogy a hotel tulajdonosai a program végeztével sem szerették volna elengedni Beck kezét. És milyen jól tették!

La Mar

Úgy hírlik, hogy Peru legismertebb séfje, az egyébként már 44 saját éttermet üzemeltető Gastón Acurio Londonban nyitja meg idén egyik új ékszerdobozát, mégpedig az előkelő Myfair negyedben. Acuiro Londonban jelenleg a Lima és a Lima Floral éttermekkel képviselteti magát, de az új étterme feltehetően a friss halas ételeket és ízletes koktélokat kínáló La Mar Lima és La Mar Miami mintájára készül majd.

InPaella

Szintén még csak terv szinten létezik a 3 Michelin-csillagos spanyol séf, Quique Dacosta paella étterme a brit fővárosban. Ha a tradicionális spanyol InPaella megnyílik, akkor igazi kuriózum lehet majd a helyiek és a turisták számára is.

HIDE at 85 Piccadilly

A Michelin-csillagos sztárséf Ollie Dabbous új zászlóshajót tervez a Myfair negyedben a Hedonism Wines tulajdonosaival közösen. Elméletileg reggeli, ebéd, délutáni tea és vacsora is lesz majd az étteremben- melyek kivétel nélkül Dabbous irányításával, prémium alapanyagokból készülnek majd.

Omoide

A Michelin-csillagos Restaurant Story egykori főszakácsa új projektbe kezdett, mellyel célja, hogy megismertesse a nagyvilággal japán és német gyökerekből táplálkozó, személyes ízlésvilágát. Első saját étterme, az Omoide megnyitása 2018 tavaszán várható.

Baptist Grill a L’Oscar-ban

Májusban nyitja meg kapuit az ismert francia belsőépítész által kialakított új butikhotel a L’Oscar. Az extravagáns, színházi belső tereket idéző hotel étterme is hasonló stílusban készül, ahol a Michelin-csillagos Tony Fleming szezonális brit összetevőkből készülő fogásokkal és menüsorral várja majd nem csak a hotel vendégeit, hanem a gasztrotúristákat is.

loscar

Forrás: Billionaire.com

10 HALHATATLAN GONDOLAT STEPHEN HAWKING-TÓL>>

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
8/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 9.3/10