Mercedes

A csupáncsak 21 éves orosz Daria Radinova csillogó luxusautója világszenzáció lett! Kinek kell már Ferrari vagy Bentley, mikor az ezekhez képest középkategóriás autónkkal is villoghatunk? A már messziről világító, cseppet sem szerény járgányt a londoni Knightsbridge hotel előtt várakozva szúrták ki a szemfülesek legutóbb. De ha éppen nem a városban tartózkodunk, hála az internetet elárasztó számtalan képnek és videónak, mi is megcsodálhatjuk az álomautót.

Mercedes1

 

Saját bevallása szerint Daria valami egyedit és különlegeset szeretett volna, így jutott eszébe a kristályautó ötlete, amelyen 2 hónapon keresztül, napi 12 órában orosz vendégmunkások dolgoztak. Mi a helyében inkább nem reklámoznánk az éhbérért történő kizsákmányolást.

Mercedes2

 

De úgy tűnik az orosz „természetes” szépségből hiányzik az emberség és együttérzés legapróbb csírája is, mivel a kizsákmányolás mellett előszeretettel osztott meg képeket, fogságban, pórázon tartott nagymacskákról, illetve egy krokodil és pitonbőr kabátokat forgalmazó cég kampányaiban is tündököl. Érdekes kezdet, a siker felé vezető úton.

Daria1  Daria2

 

De azért eléggé megbotránkoztató ez a mókussal készült kép is, amelyen első ránézésre könnyen úgy tűnhet, hogy az állatka a hatalmas szőrmebunda egy kiegészítője.

A jelenleg Londonban tanuló diáklány előszeretettel teszi közzé a fényűző életstílusáról készült képeket, a #Richkids blog kiemelt szereplője, amely gazdag, szüleik pénzét szóró fiatalok hétköznapjait dokumentálja. Mi azért kíváncsiak lennénk, hogy miből kuporgatta össze a legújabb kiegészítőjére a pénzt a szőkeség. Talán 3 éves kora óta félreteszi a zsebpénzét? Vagy esetleg a Dubaiban készült képsorozatok lennének árulkodóak?

Daria3

Fogadj meg egy tanácsot a Billionairektől, Daria. Szeresd az állatokat, felejtsd el a 20 cm-es tűsarkakat és vegyél részt a tanóráidon. Így a jövőben talán még lehetsz szimpatikus, kifinomult stílusú kamuhíresség, akit el mernek hívni nyilatkozni az Ellen showba. Kíváncsian várjuk a folytatást!

ÉRDEKELNEK A RICHKIDS Blog SZEREPLŐI?>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9/10