Képzeld el… Elutaztál Las Vegasba, és a város legmenőbb szállodájának egyik suit-ját foglaltad le. Kitör a koronavírus, a szálloda megszűnteti a kapcsolatot a külvilággal, se ki se be, de a meglévő szolgáltatások odabent ugyanúgy működnek tovább, mintha mi sem történt volna. Vajon hogyan néznének ki a mindennapjaid ilyen körülmények között? 

  1. Minden nap Michelin csillagos éttermekben kell enned!

A legnívósabb étterem Las Vegasban a Picasso, és egyébként a Bellagio Hotelben található. A Picasso egy Michelin csillagos étterem, amely ötcsillagos étkezési élményt és lenyűgöző kilátást kínál a vendégei számára. A fehér csokipudingtól és a bársonyos palacsintáktól kezdve, a sushin és a fekete tőkehalon keresztül, a sáfránytejszínes mártásokig itt minden megtalálható.

A Picasso étterem teraszán
 

2.      A szálloda ablakából minden nap csodálhatod a vegasi szökőkutat!

 

A Bellagio-szökőkút Las Vegasban az egyik legszebb attrakciója. Meglepő módon ehhez napi szinten 22 millió gallon vízre van szükség, amelyet a tó 8,5 hektáros területén tartanak.

 

3.      Itt egészen biztosan nem lenne bezártság érzeted!


A Bellagio 3950 szobával rendelkezik, így a világ 14. legnagyobb szállodája. Az egyik tornya a Spa Tower 33 emelettel és 915 szobával rendelkezik. Ezen kívül több, mint 9200 négyzetméternyi játékterülettel rendelkezik.

  • Megtanulhatnál kertészkedni a Botanikus kertben!

14 000 négyzetméteres Konzervatórium és Botanikus Kert található a szálloda területén. Karácsonykor a Konzervatórium naponta több mint 30 000 embert vonz. Ha ennyi látogató elfér itt nyílt napokon, nagy valószínűséggel a kijárási tilalom alatt nem fogsz azon bosszankodni, hogy valaki belemászik a korona-szférádba és rád lehel virágültetés közben.  A konzervatórium 125 fős csapatot foglalkoztat, akik tisztán tartják a környezetet. A Bellagio kertjének egy része friss gyógynövényeket is kínál számos vegasi étterem számára.

  • Nem kell rettegned, hogy elfogy a csoki a spájzból!

Ha szereted a csokit, a luxust, akkor őrült éjszakai életet élhetsz a Bellagioban. A Spa Tower ad otthont a világ legmagasabb csokoládé-szökőkutjának. Ez a finom művészeti installáció a nap 24 órájában elérhető, több mint 1000 kg csokoládéval működik.

 

6.     Egy drága opció, hogy ne unatkozz!

 

Lenyűgöző vízijátékairól híres az ominózus szökőkút a hotel frontvonalában. 250 000 dollárért, mint a szálloda vendége te is irányíthatod a Bellagio-szökőkutat. Az egyik leglátványosabb show mellé világító drónokat is szolgáltatnak.

Így néz ki Vegasban A Trónok Harca produkció
 

7.      Pókerezz a Bobby’s room-ban, a világ egyik legexkluzívabb pókertermében!

 

Las Vegas a világ szerencsejáték központja. A Bellagio ad otthont a legexkluzívabb póker szobának: a Bobby’s Roomnak. A helyiséget Bobby Baldwinről, az 1978-as póker World Series pókerbajnokság győzteséről nevezték el. Ide a beugró csupán egy 20 000 dolláros nevezési díj.

 

8.     Jetskyzz Richard Bransonnal a tavon!

 

A hírességek a legmenőbb jetski-kel szelik a hullámokat a szálloda előtti tavon. Sir Richard Branson, akinek tulajdonában van egy villa a tó partján, az egyik szerencsés ember, aki megengedheti ezt magának ezt.

 
 

Reméljük, hogy az otthoni karanténodban is meg tudod teremteni magadnak a Billionaire életérzést! 😉