Nusret Gökce sózási technikája az instagram kedvence lett pillanatok alatt, jelenleg 25 milliós a követőtábora és a vagyonát 50 millió dollárra becsülik.

A sztori egy szegény családból származó fiatal kisfiúval kezdődik, édesapja bányász fizetése arra sem volt elég, hogy az általános iskolát befejezhesse. 13 évesen elszegődött egy henteshez, akinél először mosogatófiúként besegített, majd szépen lassan elkezdte felépíteni önmagát ezen a szakmán belül. Amikor már Törökországban, a hazájában nem volt fejlődési lehetősége, Argentínában és az Egyesült Államokban tanult a „nagyoktól”. Több alkalommal ingyen dolgozott, hogy egy profi csapatba bekerülhessen és tovább fejlődhessen.

Ettől a mozdulattól őrült meg az egész világ!

Ettől a mozdulattól őrült meg az egész világ!

27 évesen megnyitotta első saját éttermét hazájában, Törökországban. Óriási sikert aratott, így fellelkesülve először a Közel- Keleten, majd Amerika felé kezdett terjeszkedni. Jelenleg 13 étterme működik világszerte közel 600 alkalmazottal:
– Dubai
– Abu Dhabi
– Miami
– New York
– Doha
– Jeddah
– Törökország

Éttermeibe nem könnyű bejutni, pláne, amikor maga Nusret házon belül van, odabent hömpölyög a tömeg, odakint pedig óriási a sorban állás. A Billionaire.hu stábja januárban a Miami-ban található éttermét látogatta meg.

Steakek mestere és mentora

Steakek mestere és mentora

Íme, a mi véleményünk:

Már a bejutás sem egyszerű: pontos időpontra szóló foglalás esetén is 20-40 perces várakozásra számíthatunk péntek és szombat estéken. De a várakozás kellemes: óriás bárpult, live DJ és kedves hoszteszek teszik feledhetettlenné már a várakozás pillanatait is. A Miami-ban található egység óriási: nagyságrendileg 3-400 Vendég tud egy időben helyet foglalni. Az étlap viszonylag letisztult, előételek és főételek közül választhatunk. Szinte minden asztal kötelező „kelléke” a már-már emblematikus VOSS ásványvíz. Az előételek közül mi a Steak Tartare-t kóstoltuk meg, melyet az asztalnál készítenek el. Már itt érezhető, hogy rendkívül magas minőségű húsokkal dolgoznak.

A főételek közül az Istanbul Steak-re és a Nusr Et által az Instán számtalanszor megmutatott Burger-re esett a választásunk. Jól döntöttünk, mindkét fogás hibátlan volt. A Burger esetében megjegyeznénk, hogy stábunk megállapítása szerint a világ egyik legfinomabb un. „Juicy Burger”-ét sikerült elfogyasztanunk.
Majd ezután következett az igazi meglepetés: a desszert. Nincs desszert-lap, nincs választási lehetőség, kizárólag Baklava van. Igen ám, de az általunk megszokott Baklavához képest ez valami teljesen új és más! Életünk legextrább Baklaváját kaptuk, melyet szintén vicces show keretében prezentáltak az asztalnál.

Árak tekintetében egy átalagos vacsora alkoholfogyasztás nélkül 300-500 USD-ből abszolválható, mely magyar viszonylatokhoz képest nem kevés, de egy olyan maradandó élménnyel távozhatunk, mely megéri ezt a pénzt.
Már most várjuk, hogy kipróbáljuk valamelyik másik éttermét is!

Ez a mozdulat még a vörös szőnyegen is menő #saltbememe

Ez a mozdulat még a vörös szőnyegen is menő
#saltbememe