Az iPhone sosem tartozott a bárki számára megfizethető telefonok kategóriájába, azonban egy orosz cég tett róla, hogy valóban túlárazottak legyenek az Apple készülékei. A Caviar mesterei ugyanis aranyat és a drágaköveket nem sajnálva öltöztetik újra a telefonokat. 

Az orosz művészek piacra dobtak már Putyin nevével fémjelzett iPhone X-et, a Titanic vagy épp a Vostok-1 űrhajó darabjait is tartalmazó iPhone 11 Pro-t és a 21 millió forintos, 137 gyémántot tartalmazó iPhone 11 Pro Maxot.

A Caviar azonban nem bír leállni és virtuálisan már bemutatták és előrendelhetővé tették az általuk megálmodott iPhone 12-t, amit igaz még maga az Apple se jelentetett meg. 

Az orosz mesterek úgy döntöttek most sem aprózzák el és 24 karátos aranyba mártották a telefont. A hátlapot művészien gravírozott kamillavirág-motívumokkal és nyolc ragyogó gyémánttal gazdagították. „A telefon az orosz nemzeti stílus gazdag dekoratív díszítését tükrözi. A Caviar iPhone 12 Pro Victory Pure Gold a luxus valódi ínyenceinek készült.”  – legalábbis a cég állítása szerint. A készülék kezdőára 6,7 millió forint, de akár a 7,1 millió forintos vételárat is elérheti tárhely kapacitás függvényében. 

Az orosz cég szerencsére azonban azokra is gondol, akik nem szeretnének ennyit kiadni az új telefonjukért, de mégis az általuk megálmodott cicomával ellátott készülék boldog tulajdonosai között akarják tudni magukat. Hála Istennek lesznek ugyanis olcsóbb, egyszerűbb kivitelek is. Ezek beborításához olyan anyagokat használnak majd, mint a krokodil bőr, az ezüst vagy a szénszálas műanyag. Ezekért az iPhone-okért pedig „csak” potom 1,25 millió forintot kérnek el. Megéri, nemde?