Los Angeles szomszédságaihoz egyetlen másik nagy város sem hasonlítható, hiszen ebbe a bűvös „körbe” tartozik Beverly Hills, Bel Air, Holmby Hills és Brentwood. Ilyen színvonalú, drága földértékkel, és több millió dolláros otthonokkal sehol máshol nem találkozik az ember.

Beverly Hills

Beverly Hills mára a gazdagság és a hírnév szinonimájává vált. A híres Beverly Hills Hotel és a Rodeo Drive csúcskategóriás üzletei a városrész szívében találhatóak. Ez a környék a legdrágább, átagosan egy otthon ezen a környéken 16 millió dollártól kezdődik. Beverly Hills-ben a megélhetési költségek 215%- kal magasabbak, mint az országos átlag. Egy lakás költségei pedig 683%-kal magasabbak, viszont ami a jó hír, hogy a kaliforniai állami jövedelemadó 55%-kal alacsonyabb az országos átlagtól.  A Beverly Hillsben élő hírességek közé tartozik Jennifer Aniston, Ashton Kutcher és Mila Kunis is. 

Íme, Mila Kunis és Aston Kutcher közös otthona Beverly Hills-ben

Bel Air / Holmby Hills

Bel Air Los Angeles egyik legdrágább környéke. A házak értéke 10 milllió dollárnál kezdődik, de könnyen találunk akár 500 millió dollárért hirdetett ingatlanokat is a térségben. Ez a pompás terület a Sunset Boulevard-tól északra található a hegyekben. Bel Air-t sokan azért is ismerik, mert az igazán híres és gazdag amerikaiak előszeretettel költöznek a térségbe. Bel Air területén található a Holmby Hills, ezen a városrészen található a Playboy kastély, a Spelling Manor és Jeff Bezos otthona is. 

Brentwood

Közvetlenül Santa Monica mellett az 1880-as évek elején kezdődött a városrész fejlesztése.

Brentwood olyan neves lakosok otthona volt, mint Marilyn Monroe, OJ Simpson, Arnold Schwarzenegger, LeBron James, Tom Brady, Monika Lewinsky és még sokan mások. Míg Beverly Hills és Bel Air figyelemre méltó terület jól ismert, hatalmas otthonaikkal és a közelben csillogó bevásárlóközpontokkal, Brentwood egy csendesebb terület hatalmas kúriákkal és egy tengerparti, nyugodt hangulattal.

Elon Musk brentwoodi luxusvillája

Malibu 

Malibu tengerparti házairól Los Angeles egyik legismertebb környéke. Az árak akár több 10 millió dollárt is elérik ebben a térségben. Itt található a Broad Beach, amely Malibu legexklúzívabb területe, de hasonlóan felkapott az El Matador strand, a La Costa Beach, a Malibu-öböl valamint a Carbon Beach. Valójában a Carbon Beach-t gyakran Billionaire Beach néven is emlegetik, hiszen ez sok multimilliomos üzletember otthona. 

North of Montana

LA nyugati oldalán találjuk Santa Monica városát, amely nemcsak a helyiek számára népszerű, hanem a világ minden tájáról vonzza a turistákat, telis-tele szabadtéri bevásárló központokkal.  A gazdagok azonban Santa Monica, Montana északi területét részesítik előnyben, hiszen itt magániskolákat, és a kiváló tengerparti kényelmet is megkapják. Ezen a környéken az ingatlan árak 3 millió dollártól kezdődnek.