Biztosan eszünkbe jutott már korábban is, hogy milyen jó lenne olyan tervezők ruháit, kiegészítőit viselni, akiket kevesen ismernek, mert még csekély ideje tevékenykednek a divatszakmában. Vagy éppen ellenkezőleg, olyan igazi mesteremberek termékeit beszerezni, akik már születésük óta az adott mesterséggel foglalkoznak. Igen ám, de itt jött a bökkenő. Nem ismerünk sem feltörekvő tervezőket és hirtelen a megrendelésre gyártó műhelyek felsorolásával is bajba vagyunk.

Ezen egyediségre törekvő vásárlóknak szól a LIMESET, ahol garantáltan különleges, kis szériás termékek közül válogathatunk!

A LIMESET portfóliójában női-férfi és gyermek ruházati termékek, kiegészítők, lakás dekorációs termékek, bútorok, kerámiák, porcelánok és ajándéktárgyak kapnak helyet, amelyekben a közös a kifogástalan minőség, és a maximum 1000 darabra kiterjedő kisszériás kivitel. De kínálnak olyan termékeket is, amelyekből mindössze egyetlen darab létezik; ezeket önálló showroomban kereshetjük az oldalon.

Mondhatnánk, hogy miért kellene online böngésznünk a világ számtalan tehetséges mesterembere és modern kollekciókat ontó feltörekvők között, mikor ott a belvárosban a szabóság és a cipő készítő, aki garantáltan nekünk készíti a kért darabokat. Nos, a hangsúly az idő megtakarításon van! Mivel manapság vagy a H&M, Zara és társaik polcairól válogatunk, vagy pedig hónapokat várunk egy egyedi, jól szabott öltönyre. A LIMESET ezt a piaci űrt igyekszik betölteni azzal, hogy gyors szállítással kézbesít, egyedi igényekhez illeszkedő darabokat.
Szintén ismerős érzés lehet a webshopok rendszeres látogatóinak, hogy mennyi terméket és mennyi különböző oldalt kell végig böngészni, mielőtt tényleg találunk valami kihagyhatatlan ajánlatot.

A LIMESET, hogy ezt a problémát kiküszöbölje, egy személyes kérdéseket tartalmazó kérdőívvel indítja a regisztrációt, hogy a későbbiekben olyan termékekkel találkozhass, amelyek tényleg érdekelnek! Meg kell adni például a preferenciákat, érdeklődési köröket, méreteket, így a kereső és a javaslatok képesek olyan darabokkal várni, amelyek nagy valószínűséggel tetszenek Neked, illenek a stílusodhoz, a testalkatodhoz és még méret is van belőlük!

Mire számíthatunk tehát?

Nincs rohanás, nincsenek basic termékek, nincs több keresgélésre elpazarolt idő! Takaríts meg időt, légy különleges és élvezd az ámuló tekinteteket! És azért, hogy a pénztárcád se essen mély depresszióba, a webshop az egész világon ingyenes kiszállítást biztosít 100 dollár fölött!

Ha szívesen vásárolnál akár magadnak, akár szeretteidnek különleges darabokat, akkor regisztrálj a LIMESET főoldalán!

Sőt, a webshop november 27-én, BLACK FRIDAY akcióval is vár, amelynek keretében minden rendelés mellé egy kézzel készített ékszert küldenek ajándékba!

www. limeset.com

 

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9.3/10