Olyan univerzális eszközt keresel, amelynek segítségével egy gombnyomással elérheted az üzeneteidet, a kedvenc zenéidet, a jegyzeteidet és az irodai alkalmazásaidat? Nem szeretnéd egész nap cipelni a laptopodat de a telefonod picike kijelzőn sem szívesen pötyögsz? A LENOVO újdonsága a Yoga Book 10′ tablet kiváló társad lehet az irodában és útközben is! Segítségével eddig ismeretlen módon készíthetsz digitális feljegyzéseket, kényelmesen nézhetsz sorozatot és még a kreativitásodat is kiélheted! A Yoga Book ötvözi a modern, digitális kor vívmányait; úgy, hogy mindeközben felhasználóbarát marad és a hagyományos eszközök érzését kelti. Lássuk milyen új funkciókkal csábít a Yoga Book!

A jegyzetelés új, természetes módja

Ki ne ismerné azt az érzést, amikor szeretnél valamit minél gyorsabban lejegyezni, de a telefonod billyentyűzetén nem tudsz elég gyorsan pötyögni- így az egész folyamat nehézkessé és stresszessé válik. Majd végül a papír mellett döntesz, amit bedobsz a kesztyűtartóba, aztán pár óra múlva nyomát sem leled; az értékes gondolataid pedig elvesznek a süllyesztőben. A Yoga Book segítségével végre egyetlen eszközön tudod tárolni a különböző témájú feljegyzéseidet, rendszerezheted és mindig visszakeresheted őket. Az elkészítési folyamatuk pedig pont olyan, mint ha elővennéd a jegyzetfüzeted!

Egyértelműen a Yoga Book legütősebb funkciója a Real Pen toll segítségével megvalósítható jegyzetelés! A valódi festéket használó, ténylegesen író Real Pen toll egyszerre nyújtja a kézzel írás érzését és teszi lehetővé a jegyzeteid valós idejű digitalizálását. A könyvszerűen kinyitható tablet egyik oldalán tudsz a tollal írni a papírra, miközben nézheted, hogyan válik digitális képpé a bevásárlólistád, innovatív ötleted vagy a tréningen készített feljegyzésed. A Yoga Book-nak köszönhetően végre nem kell választanod a hagyományos papíralapú “to-do-listek” és az okoseszközöd naptár funkciója között!

Komoly munka könnyedén

A Yoga Book a domukentum szerkesztésben és az e-mailezésben is segítségedre siet! Állítsd író funkcióra a készüléket és máris megjelenik az úgynevezett halo-billentyűzet a kijelzőn. A rezgő visszajelzés és a gyorsgombok a valódi billentyűzet érzését keltik, miközben ténylegesen nem kell magaddal cipelned a tablethez csatlakoztatható második eszközt. Így gyakorlatilag egy szupergyors laptop is lapul a táskádban, amelyen a komolyabb irodai munkákat is könnyedén elvégezheted.

Éld ki a kreativitásod!

A Real Pen tollat nem csak írásra, hanem rajzolásra is használhatod! Művészeket is megszégyenítő digitális festményeket, rajzokat és grafikákat készíthetsz a Create Pen funkció segítségével. A készülök 2048 nyomászszintet érzékel, így valóban élethű, kreatív alkotásra nyújt lehetőséget. Több eszköztípus és rajzolási mód között válogathatsz és folyamatosan nézheted is a művedet, anélkül, hogy azt a kezeid eltakarnák az alkotás során. Szuper kiegészítője a komolyabb tervezési munkáknak, de a grafikai feladatokat is jóval egyszerűbbé és látványosabbá teszi. A toll aksija miatt pedig nem kell aggódnod, hiszen sohasem merül le.

Négy üzemmód- Négy felhasználó

A mindössze 4,55 mm vastagságú és 690 g súlyú táblagép prémium alumínium és magnézium ötvözetből készül. 360 fokban elforgatható pántja segítségével pedig négyféle üzemmódban is használható. A lapos, Create üzemmód íráshoz és rajzoláshoz, a Browse üzemmód táblagépként böngészéshez, a Watch film/videó/sorozat nézéshez a Type üzemmód a halo-billentyűzettel pedig irodai feladatok elvégzéséhez ajánlott.

Az egyetlen töltéssel is 12 órát üzemelő Yoga Book Fegyverszürke és Pezsgőarany színekben választható, így a Hölgyek és az Urak ízlésvilágához is illeszkedik. Ráadásul minden tablethez olyan gyári kiegészítőket csomagolnak, mint a tok, papírcsomag és több Real Pen tintafej.

A listaáron 199.000 Ft-ért megvásárolható készülék az első olyan tablet, amelynek segítségével tényleg tudod helyettesíteni a laptopot és immáron a jegyzetfüzetet is! Ezek után nincs szükség többé hagyományos tollakra és noteszekre, a többnyire masszív súlyú notebookokra és a telefon naptár funkciójára sem. Ebben a készülékben mindent megtalálsz egy helyen- légy a csúcstechnológia elkötelezett követője vagy a papíralapú jegyzeteléshez ragaszkodó régi motoros.

TRÜKKÖS MEGOLDÁSOK, AMELYEKTŐL GARANTÁLTAN JOBBAN SZÓL A HANGCUCCOD>>

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9/10