Az IWI (International Wellness Institute) immáron 15 éve a wellness és fitness képzések piacvezetője. Céljuk, hogy lehetőséget biztosítsanak az aktív életmód kedvelőinek, hogy tapasztalataikat másokkal is megoszthassák és képzett szakemberként olyan munkát végezhessenek, amelyért szenvedélyesen rajonganak. A képzések rengetegéből azért emelkednek ki az IWI tanfolyamai , mivel Közép-Európában egyedülálló módon akkreditáltak a European Health and Fitness Association jóvoltából. Az itt megszerzett képzettség pedig lehetővé teszi a regisztrációt az EREPS-be, a nemzetközileg elismert profi edzők szervezetébe.

IWI1

Az IWI által kínált számos fitness-képzés közül mi első körben a Fitness Instruktor és a Csoportos Fitness Instruktor képzéseket ajánlanánk, amely OKJ-s tanfolyamok segítenek minden feltörekvő fitness-mániásnak karriert indítani.

A Fitness Instruktor képzés csak nemrégiben vált elfogadottá hazánkban az egészséges életmód iránti nagy érdeklődés következtében. Ha szeretnéd elsajátítani a legfrissebb fitness trendeket (pl.: GFlex, Cross Fit, TRX stb.), a legújabb irányzatokat és Fitness edzőként karriert indítani, akkor ezt a tanfolyamot Neked találták ki! Az itt megszerzett képzettséggel könnyedén találhatsz majd munkát a legmenőbb edzőtermekben és hotelekben, vagy egy kis kreativitással és kitartással saját vállalkozást is indíthatsz, akár itt, akár külföldön.

A képzés abszolút gyakorlat orientált, ahol segítenek Neked elsajátítani a szakma alapjait, nélkülözhetetlen tárgyi alapismereteket és az edzésnek valamint az edzés és táplálkozástervezésnek a művészetét. Sőt, az itt tanultakat akár saját edzésterved kialakítására is felhasználhatod, így már nem kell más, méregdrágán dolgozó fitness-bajnokoknak fizetned! A tanfolyam Budapesten, Győrben, Debrecenben és Szegeden is megkezdhető, most kedvezőbb csomagajánlat keretében! Ráadásul ha párhuzamosan veszed fel a Gyermekfitnesz oktató vagy a FitJóga oktató képzéssel, akkor sokkal kedvezőbb áron szerezheted meg tanúsítványaidat!

JELENTKEZEK>>

IWI2

Ha inkább csoportvezetőként, mintsem személyi tanácsadóként tudod elképzelni magad, akkor a Csoportos Fitness Instruktorképzés az, ami Neked való! A Fitness Instruktorképzéshez hasonlóan itt is elméleti ismereteket, edzés és táplálkozástervezést sajátíthatsz el, de a csoportos óravezetés trükkjeire is megtanítanak, hogy még a leglustább, legmotiválatlanabb résztvevőből is formás-izmos testalkatú ideált faraghass! Az alapképzés elvégzése után pedig folytathatod tanulmányaidat Emelt szintű Személyi edző vagy a Táncinstruktor képzésen. Itt is van lehetőség a főváros mellett Győrben, Debrecenben és Szegeden is felvenni a képzést, ahol minden esetben szakképzett és tapasztalt oktatók, felszerelt, prémium termekben segítenek Neked elsajátítani a szakma alapjait.

JELENTKEZEK>>

IWI3

Ezek után a többi már csak Rajtad és a kitartásodon múlik, hiszen a nemzetközileg is elismert papírokkal simán lehetsz egy párizsi luxusszálloda vezetőedzője, valamelyik híresség személyi fitness tanácsadója vagy akár a Bikram-jógát leváltó új őrület ötletgazdája!

Tudj meg többet a képzésekről és az aktualitásokról az IWI FACEBOOK oldalán és Jelentkezz a képzésekre a www.iwi.hu weboldalon !

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.7/10