A szépirodalmi regények mellett egyre népszerűbbek az olyan kreatív olvasmányok is, melyek a lélekbúvár, pszichológiai könyvek és a kreatív hobbi kötetek határán helyezkednek el- vagyis nem olvasva próbálnak közelebb vinni minket saját magunkhoz, hanem kreatív, vicces, ötletes feladatok, írások, olvasmányok segítségével. Kapcsolj ki és hagyd, hogy a benned rejlő gyermek kibontakozhasson! Használd újra a lelkesedésed, fantáziád, elevenítsd fel az álmaidat és merj megvalósítani belőlük minél többet!

Lengyel Orsolya – Egy év az életemből

Többször megfogadtad már, hogy az új évben rendszeresen vezeted majd a naplódat- ám túlságosan lusta vagy megvalósítani a tervedet? Akkor Lengyel Orsolya, Egy év az életemből c. könyvét Neked találták ki! Az év minden napjához tartozik egy kérdés – hol egyszerűbb, hol elgondolkodtatóbb. Csak 2-3 percig tart nap mint a nap, pár sorban válaszolni, ám a könyv végére érve a kérdések feltérképezik a világlátásodat, hobbijaidat, értékeidet és minden izgalmas dolgot a jelenlegi életedből. Évek múlva igazi élmény lehet majd visszaolvasni, hogy mit gondoltál a világról életed adott szakaszában.

4165039_5

Alexandra Frey & Autumn Tottom – Én-itt-most- Kreatív mindfulness gyakorlatok

A Rey & Tottom szerzőpáros londoni szemináriumaikon a tudatos jelenlét tanítását és népszerűsítését tűzték ki célul, melyek során gyakorlataikkal boldogabbá, gazdagabbá, teljesebbé kívánják tenni a résztvevők életét. A kurzusokon is alkalmazott kreatív gyakorlatokat gyűjti csokorba első könyvük, az Én-itt-most. Nincs más dolgod, mind rajzolni, színezni, megfigyelni és hagyni szabadon szárnyalni a képzeletedet. A gyakorlatok amellett, hogy élvezetesek és ötletesek segítenek a jelenben, a pillanatban élni és észrevenni a mindennapokban rejlő szépséget.

3263807_5

Alfie Deyes – Csináld magad!

A világ egyik legnépszerűbb Youtube vloggerének, Alfie Deyes-nek a könyve igazi világsiker, már több mint 22 millió eladott példánnyal büszkélkedhet! Ám Deyes csupán elkezdte ezt a könyvet, a befejezése viszont csak rajtad áll! Vágj bele az izgalmas feladatokba, kihívásokba, átverésekbe – mert naplót vezetni nem csak az asztal mellett ülve, gyöngybetűkkel lehet! Még izgibb, ha az egyik barátoddal közösen kezdtek bele az “olvasásba”, így egy olyan élmény várhat rátok, amire évek múlva is öröm lesz majd vissza emlékezni!

4137668_5

Az én bakancslistám

Mindenkinek vannak olyan álmai, amit élete végéig szeretne megvalósítani. De összegyűjtötted már egy hosszú listára a tieidet? Az én bakancslistám c. kiadvány ebben lehet segítségedre, mert ha egy csokorba gyűjtöd és látod a céljaidat, álmaidat, akkor sokkal motiváltabb lehetsz abban, hogy végre belevágj a régóta halogatott dolgokba és minél több pontot kipipálhass már a 2018-as év végére érve. Te bele mersz vágni?

3856265_5

Christina Braun – Nyírd ki csajosan!

A “Nyírd ki” típusú könyvek már évek óta a sikerlisták élén állnak, de úgy tűnik hogy az érzelmes tini lányok fiókjából kilépve a fiatal felnőttek körében is egyre népszerűbbek. Ebben a csak csajoknak szóló, tematikus naplókönyvben ruhákat tervezhetsz, sminkelhetsz, csillámport szórhatsz vagy bármi mást megtehetsz, ami szórakoztat! Csak rajtad áll mihez kezdesz a 101 vicces, kreatív ötlettel!

3514516_5

 

Boldogságban, sikerekben és felejthetetlen pillanatokban gazdag új évet kíván a Billionaire.hu Csapata!

HOGYAN MUTASSON JÓL A LAKÁSOD AZ INSTAGRAMON IS>>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
9/10
High-end faktor
6/10
Overall score: 7.7/10