Szeptember 5-6-án érkezik hazánkba a kamionversenyzés krémje az Európa Bajnokság egyik fő futamának keretei között. Az Európa Bajnokság a kamionversenyek csúcsa, hiszen ebben a szakágban nem rendeznek világbajnokságot. A látványos versenyen 20.000 lóerővel dübörögnek majd a 12.412 cm3-es dízelmotorokkal hajtott, egyenként 1.100 lóerős és 5,5 tonnás monstrumok. Szombaton és vasárnap is egy-egy időmérő edzést és két-két futamot szurkolhatnak végig a kilátogatók. Igazi fesztiválhangulatra és teltházas eseményre számítanak a szervezők, elsősorban a magyar érdekeltség miatt.

KamionEB1

A versenyen hazánk kamion Európa-bajnoka, Kiss Norbi is feltűnik majd, aki idei eredményei alapján címvédésre is esélyesnek tűnik. A pontversenyben jelenleg vezet és, amennyiben Ő szerzi majd a legtöbb pontot, akkor karnyújtásnyira kerül az Európa-bajnoki címtől. Eddig öt versenyhétvégén és 20 futamon vannak túl a versenyzők, amelyek közül 12 alkalommal Norbi, az OXXO Racing Team 30 éves sztárpilótája állhatott fel a dobogó legmagasabb fokára! Mindenképpen érdemes tehát zászlókkal felszerelkezve érkezni, hogy a közönségen semmiképp se múlhasson az idei siker!

KamionEB2

A kamionos száguldás élményét már Vajna Tímea és Ákos is megtapasztalhatták, amelyről videó is készült és megtekinthető a Kamionverseny hivatalos honlapján. Timi a VIP lelátóról izgulja majd végig az eseményt, Ákos pedig egy koncert keretei között fogja szórakoztatni a résztvevőket, szeptember 5-én, 20 órától.

Ákos1

A Kamionverseny szervezői arra törekednek, hogy az egész családnak maradandó élményt nyújtsanak. A kisebbeket a Tropicarium és az Állatkert kitelepülői szórakoztatják színvonalas játékok keretei között, ahol életre kel majd a színes állat és növényvilág, sőt még állat simogatóval is kedveskednek a lurkóknak. A Csodák Palotája is az eseményre érkezik, hogy mind a kisebbek, mind a nagyok megismerkedhessenek a fizika bámulatos jelenségeivel. Emellett folyamatos kézműves foglalkozásokkal várja a kicsiket és szüleiket a Kidsoasis, akik lehetőséget nyújtanak hajtogatásra, gyöngyfűzésre és egyedi csillámtetoválások készítésére. Majd a sok játék után levezetésként az Alma Együttes vidám gyermekdalaira táncolhatnak a kisebbek, a nagyobbakat pedig az Ákos koncert várja.

KamionEB3

Emellett látványos Kamionkorzóra is számíthatunk, amely tulajdonképpen civil kamionosok felvonulását jelenti. A felvonulásra minden kamion tulajdonos jelentkezhet, majd az előzetes válogató után, a szerencsés kiválasztottak több ezer néző előtt mutathatják be autóikat! Jelentkezz ITT a felvonulásra!

Ha kedvet kaptál az eseményhez, akkor érdemes minél hamarabb megvásárolni a belépőket, hiszen még kedvezményes, 4900 Ft-os áron juthatsz vasárnapi vagy szombati napijegyhez és 6900 Ft-ért hétvégi jegyhez, amely az Ákos koncert belépőjegyét is magában foglalja. A szervezők a családoknak is biztosítanak kedvezményt, a 9900 Ft-os családi jeggyel, sőt a Mozgáskorlátozottak is kedvezményesen vehetnek hétvégi bérletet, 3450 Ft-ért. VÁSÁROLD MEG A JEGYED MOST KEDVEZMÉNYES ÁRON! 

KamionEB5

Jegyzed fel a naptáradba, szeptember 5-6 Kamionverseny a Hungaroringen!
További információk a kamionfesztival.hu weboldalon!

Billionaire életérzés
9/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
7/10
Overall score: 8.7/10