A Billionaire oldal pontosan 1 évvel ezelőtti indulásakor tűzte ki maga elé azt a célt, hogy bemutassa és igazolja, hogy a magyar emberek igenis nyitottak az újdonságok iránt, hogy kedvelik a szép, minőségi termékeket, és hogy szívesen próbálják ki az újdonságokat, legyen szó divatról, elektronikáról vagy akár innovatív üzleti megoldásról.

Külföldi nagytestvérünk sikerét látva nagyon bíztunk benne, hogy itthon is sikerül egy elkötelezett olvasóbázist kialakítani, akik a hatalmas marketing akciók és hirdetések helyett baráti ajánlásokkal népszerűsítik a magazint.

Metropolitan szalon- Billionaire party

Sokan tették fel nekünk a kérdést, hogy kinek is szól ez az oldal? Mit is akarunk ezzel elérni? Ez most egy blog? Vagy egy magazin? A kérdéseitekre a válaszok szép sorjában. A Billionaire oldalt, mi egy online magazinként definiáljuk, ahol újdonságokról, aktualitásokról értesülhettek. A cikkek között viszont igyekszünk, olyan írásokat is megjelentetni, amely valódi személyes tapasztalatokon alapul; ezzel nyújtva nektek egy képet az adott termékről, szolgáltatásról. A magazin célja már az induláskor is a minőség népszerűsítése volt, és egy olyan sokak által élt, és sokak által vágyott életstílusnak a megjelenítése, amely mindenkit foglalkoztat. Egy év alatt hűséges olvasóink már biztosan elsajátították a Billionaire életérzést, amely magában hordozza a fényűzést, a luxust, az eleganciát, a minőséget, a nyitottságot, és egy olyan stílusérzéket, amely igazán különlegessé tesz minket. A Billionairek sokfélék. Eltérő területen dolgoznak, különbözőek a hobbijaik, egyesek nagyarcúbbak, mások szerényebbek. De legyünk akár milyenek, egy dologban hasonlítunk, ez pedig az egyéniség. Mert minden Billionaire egyéniség! Írásainkkal minden egyéniségnek próbálunk valami újat mutatni, azoknak, akik pedig még csak tanulják a „Billionaire mesterséget”, egy útmutatást nyújtani az önismerethez.

Metropolitan szalon Billionaire party

Az elmúlt év során folyamatosan fejlődtünk, újultunk, szépültünk, de továbbra is várjuk az építő jellegű kritikákat, tanácsokat, sőt, bátorítunk Benneteket, hogy segítsetek, hogy egyre jobbak lehessünk! Keressetek minket bátran élményeitekkel, ötleteitekkel, kérdéseitekkel, hiszen ez a magazin Rólatok szól!

Zema ékszerkollekció

Úgy gondoltuk, hogy szűk körben megemlékezünk évfordulónkról, és egy finom pohár bor mellett felelevenítjük az elmúlt év legszebb pillanatait. A Billionaire Party helyszínéül a Metropolitan exkluzív szalont választottuk, ahol minden vendégünk pompás sminkkel és frizurával indíthatta az estét. A party során megismerkedhettünk a Sensei fiatalító kozmetikumaival és kipróbálhattuk a feromon tartalmú, vágykeltő parfümöket. Szemtanúi lehettünk, hogy a Miele mosógépekben kimosott rózsák (!), még a program végeztével is megőrzik eredeti formájukat. Kipróbálhattuk a Maserati csodajárgányait és az Europa Design interaktív játékait, magyar ruha ( Celeni )és ékszertervezők ( Zema )kollekcióiból válogathattunk és egy szerencsés barátunk egy Emirates nyereménnyel is gazdagabb lehetett, vagyis következő utazása során limuzinnal utazhat a reptérre és a business lunch-ban élvezheti a várakozás örömeit.

 

 

A legnagyobb köszönetet viszont Nektek szeretnénk mondani, azért amiért követtek minket, olvastok minket és szívesen ajánlotok barátaitoknak is! Reméljük, még sokáig közvetíthetjük Nektek a Billionaire életérzést!

Billionaire életérzés
10/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
10/10
Overall score: 10/10