A fitnesz mozgalmak és az egészséges életmód előtérbe kerülésével ma már teljesen elfogadott, ha hetente akár 4-5 alkalommal is az edzőteremben formáljuk a testünket és a lelkünket. Azok, akik rendszeresen hobbi szinten mozognak, vagy akár professzionálisan foglalkoznak a mozgással, már tudják, hogy számos előnnyel jár, ha nem az elnyűtt mackóalsónkban koptatjuk a futópadot, hanem valami sokkal speciálisabb, edzéshez kifejlesztett öltözetet választunk. Hogy miért is?

A fő ok, az izzadtságnak az elvezetése, és a megfelelő szellőzés, hogy elkerüljük a ruhák viselése során kialakuló fullasztó hatást, vagy akár a nedves ruhák miatti megfázást, szabadtéri mozgás esetén. Szintén nem elhanyagolható szempont a kényelem. Van olyan, aki inkább feszesebb, van aki picit bővebb ruhákban szeret edzeni. Mindkettő lehet kényelmes, ha megfelelő méretű és anyagú darabokat választunk. Vagy akár megemlíthetjük az olyan kifejezetten sportoláshoz kifejlesztett termékeket is, mint a sportmelltartó. Ezen rövid felsorolásból is látszik, hogy mind a komfort érzet, mind pedig a jobb teljesítmény érdekében érdemes professzionális viseletet választani.

De a szigorú funkcionális választás mellett ma már a divat kérdése sem elhanyagolható, különösen a termekben tett gyakori látogatás okán. Az edző összeállítások tekintetében válogathatunk az olcsóbb fast-fashion darabok vagy a sportruházati márkák széles kínálatából. De legyünk őszinték, akármelyiket is választjuk, biztosan szembe jön még velünk jó pár hasonló darab a teremben. És mi van akkor, ha olyan egyedi méretekkel vagyunk megáldva, amelyek nem találhatóak meg a standard konfekcióméretek között? Ezen különlegességre és minőségre törekvő, egyedi igényekkel rendelkező vásárlóknak kínál kisszériás sportruházatot az Indi-Go Style.

A magyar tervezőnő már egészen pici korától kezdve érdeklődött a divat, a szabás-varrás és az egészséges életmód iránt. A közel 20 éve hivatásának tekintett edzői karrierje kezdetén vette viszont csak észre, hogy magas, nyúlánk testalkatára sehol sem talál méretben passzoló termékeket. Innen érkezett a rendkívül széles méretválasztékú sportruházat tervezés ötlete. A termékeket viszont nem csak kitalálja, hanem szívesen viseli is a tervező, hogy a webshopba már kipróbált, kényelmes darabok kerülhessenek.

Az Indi-Go Style márka nőknek- férfiaknak és gyermekeknek egyaránt kínál, színes és különleges mintázatú darabokat. A hazai webshopok között egyedülállóan csak olyan termékeket hirdetnek online, amelyek mindenfajta színben és méretben kaphatóak. Ha tehát meglátsz valami neked tetsző darabot az oldalon, biztosan meg is tudod azt a méretedben vásárolni! Az Indi-Go Style termékek, kollekciókban készülnek, hogy könnyebben összeállíthasd a neked tetsző szetteket. Vannak olyan vonalak, amelyeket speciálisan mozgásformákhoz gyártanak, de a legtöbb termék mindenfajta sporthoz viselhető. A gyorsan frissülő kínálat pedig az Indi-Go Style egyediségét biztosítja. A legfrissebb a Leopárd és a Kaméleon kollekció, de az év végéig még számíthatunk újdonságokra!

Nézz körül az Indi-Go Style webshopjában, és Légy a terem üde színfoltja!

Ne feledd, most Adventi kedvezmények is várnak az indigostyle.hu webshopban!

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8.7/10