Homebarista1

A HomeBarista friss, fiatalos csapatának szolgáltatásai üzleti rendezvényekre, sajtótájékoztatókra, csapatépítő tréningekre vonatkoznak elsősorban. A kávézás nyugodt, barátságos élményét igyekeznek az üzleti rendezvények sokszor túlságosan is formális környezetébe beleilleszteni, mindezt kiemelkedően színvonalas szolgáltatás mellett! Gondolkodtunk már rajta, hogyan lehetne a rendezvények kávészüneteit is egy színes, fejlődési lehetőséget kínáló élménnyé tenni?

A HomeBarista szakképzett alkalmazottai segíthetnek nekünk, hogy  leendő partnereink vagy munkavállalóink megismerhessék az általuk fogyasztott  italok olyan minőségi elemeit, mint a származási helyre, pörkölésre vonatkozó adatok, vagy  saját maguk is részt vehessenek a különleges, finomabbnál finomabb kávékülönlegességek elkészítésében, majd a szerzett tudást esetlegesen otthon is kamatoztathassák. Erre nyújtanak megoldást a HomeBarista szolgáltatásai, amelyek a szórakozás mellett értékes tudás birtokába is juttatnak minket. Nézzük részletesen mire is számíthatunk:

Kávészünet

Egy maratoni tárgyalás közepén tartunk és jól esne egy kicsit kitisztítani a fejünket? A kávészünet szolgáltatás biztosíthatja partnereink számára a felfrissüléshez szükséges finom kávékat és különböző eszpresszó alapú italkülönlegességeket . A farkaséhség csillapítására pedig  kézműves süteményeket és paleo-szendvicseket kínálnak. Mi máris megéheztünk!

Homebarista2

Kávékóstoló

Egy hosszabb eseményt szervezünk, ahol érdemes lenne bővíteni a programkínálatot, valamilyen érdekes, egy kis kóstoltatással összekötött programmal? Meghívhatjuk a HomeBarista baristáit, akik igény szerint vállalják 1-3 órás időtartalomban az általuk hozott kávék szakképzett ismertetését és különleges finomságok készítését. Fontos szempont, hogy a program minden esetben interaktív legyen, tehát a kávékészítés folyamatába bevonják a lelkes kóstoló-jelentkezőket! Választhatunk továbbá, hogy egyszerű otthoni eszközökkel(pl.: kotyogós kávéfőző), filteres eszközökkel, vagy profi egykaros kávégéppel elkészíthető frissítőkre vágyunk!

HomeBarista képzés

Odavagyunk a finom kávékért, de nem tudjuk magunknak elkészíteni a kedvenc lattenkat? Jelentkezzünk kollégáinkkal együtt a HomeBarista képzésekre, ahol elsajátíthatjuk a kávégépek működésének alapjait és a különböző típusú italok elkészítésének változatos módjait! A hangsúly a sok gyakorláson van, hogy biztosan ne mondjunk csődöt leendő partnereink lenyűgözése közben! Lusták vagyunk kimozdulni az irodából a HomeBarista bemutatótermébe? Az edzett baristák számára ez sem jelenthet akadályt!

Homebarista3

HomeBarista Csapatépítő

Úgy érezzük, hogy a kollégáinkon eluralkodott a tavaszi fáradtság? Irány a HomeBarista Csapatépítő tréning! A 3-4 órás rendezvény során a baristák támogatásával megtanulhatjuk, hogyan kell elkészíteni az alapvető kávéitalokat és játékos, kávéval kapcsolatos ügyességi vetélkedőn vehetünk részt! Tovább fokoznánk a hangulatot? Válasszuk a program kiegészítéseként a rumkóstolást! Csak aztán ne felejtsük el ellenőrizni, hogy mit szürcsölgetnek a kollégák az ebédszünetben!

Homebarista4

Felkeltette érdeklődésünket a játékos kávékészítés? Szeretnénk hobbi-baristákká válni?Árajánlatot kérnénk?

 Irány a www.homebarista.hu !

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
10/10
High-end faktor
9/10
Overall score: 9/10