Megtalálni álmaid nőjét, akivel együtt akarod leélni életed hátra lévő részét nem egyszerű döntés. De talán a tökéletes eljegyzési gyűrű megtalálása még nehezebb. Éppen ezért összegyűjtöttük azokat a fő pontokat, amiken végig kell menned mielőtt feltennéd a várva várt kérdést, a világ legszebb gyűrűjének társaságában.

Melyik “gyűrűző” típusba tartozol?

A szakavatott ékszerészek szerint 3 fő leánykérő típus létezik. Az első, a Kalandor, aki elsőre, bátran kiválasztja azt a gyűrűt, ami szerinte elég különleges álmai asszonyának. A második típus, a párban választók, akik tudatosan készülnek a nagy kérdésre és több ékszert is felpróbáltatnak választottjukkal a nagy napot megelőzően. A 3. típus pedig az Óvatosak, akik rendszeresen nézegetik a kirakatot, mernek kérdezni és eléggé bizonytalanul állnak a kérdéshez. Te melyik típusba tartozol?

Kérj segítséget- de kitől?

Ideális esetben már többször szóba került az eljegyzés és a házasság köztetek, így valószínűleg van némi elképzelésed a szerelmed vágyairól. Ugyanakkor ne vesd el azt az eshetőséget sem, hogy segítséget kérsz a választásban testvértől, legjobb barátnőtől, édesanyától. Ha pedig igazi klasszikus fickó vagy, akkor kérd meg a kezét elsőként az örömapától. Még az is lehet, hogy van egy generációkon át öröklődő ékszer, amit nyugodt szívvel átadhatsz a nagy napon. Ugyanakkor kezeld kissé kritikusan a javaslatokat, hiszen ha minden igaz, Te mindenkinél jobban ismered a szerelmedet.

Mennyit kell költenem?

Egyesek azt vallják hogy kettő, mások a három havi fizetésed értékére esküsznek. De mi jóhiszeműen azt feltételezzük, hogy egy szerényebb értékű, ugyanakkor személyiséghez passzoló ékszer is lehet tökéletes. Ne csak a karátok száma határozza meg, hogy melyik gyűrűt választod!

Segítség, óriási a választék!

Mivel minden egyes Nő különleges egyéniség, így a gyűrű választék is hatalmas. Azt javasoljuk, hogy a választásod legyen klasszikus, elegáns, de nem unalmas. Egyesek kizárólag áttetsző kőben gondolkoznak, mások bátran nyúlnak a feketéhez, vagy a különleges színekhez, formákhoz, csiszolásokhoz. Csak annyit tudunk tanácsolni, hogy próbáld felidézni, hogy általában milyen színű, milyen stílusú ékszereket visel a választottad és ettől ne térj el radikálisan.

Leánykérés gyűrű nélkül?

Ez is egy opció. Igazából a nagy napon nem is a gyűrű, hanem a különleges pillanat, a törődés és a kérdés a legfontosabb. Ha teljesen bizonytalan vagy a gyűrűt illetően, akkor tedd fel egy üres dobozzal a kérdést a megfelelő pillanatban, majd válasszátok ki együtt a tökéletes darabot.

És végezetül – nyugalom!

Ne hagyd, hogy a stressz és a pánik eluralkodjon rajtad és elrontsa a tökéletes pillanatot. Hidd el a szerelmeteket, az sem teszi majd tönkre, ha elsőre nem sikerül eltalálnod a megfelelő méretet, vagy éppen közösen keresitek/tervezitek meg a tökéletes gyűrűt. Úgy, hogy nyugalom!

 8 SZOKÁS, AMIT A SIKERES FÉRFIAK CSINÁLNAK>>

Billionaire életérzés
8/10
Exkluzivitás
8/10
High-end faktor
8/10
Overall score: 8/10